Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell viselkedjen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell viselkedjen egy lány, hogy a teste tökéletesnek tűnjön még akkor is, ha nem az?

Figyelt kérdés
Például a mi osztályunkba van egy srác aki eléggé dunduj, nem hájas, de azért nem is atletikus. Mégis minden csaj odavan érte, mivel full-os önbizalma van. Persze én csaj vagyok, de biztos a mi esetünkben is léteznek ilyen klisék. Szóval srácok ( és csajok ??) milyen kell legyen egy lány, hogy ne zavarjon, ha van rajta felesleg és hogy vonzó legyen számotokra ?
2010. márc. 11. 18:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
OMG XDXDXD :D
2010. márc. 11. 18:59
 2/13 anonim ***** válasza:
olyanná válni nem lehet, olyannak -elbűvölőnek- születni kell... ha alapból nem vagy ilyen akkor nem is leszel.
2010. márc. 11. 19:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Ne dumáljon sokat, hogy ne kelljen levegőt venni amikor behúzza a hasát. Egyébként meg büszként kell fellépnie, állát a magasba szegezve...
2010. márc. 11. 19:04
 4/13 A kérdező kommentje:

Az első két válaszoló gondolom egy önbizalom pohár

Csak épp az a baj, hogy még félig sincs tele

Hát ez tényleg LOL

még várok válaszokat

2010. márc. 11. 19:11
 5/13 anonim ***** válasza:
ez a kérdés most teljesen komoly? csak mer' fáj
2010. márc. 11. 19:12
 6/13 anonim ***** válasza:

Én például túlsúlyos vagyok, szerintem az arcom se szép (bár mondták már, hogy dehogynem, de szerintem inkább csak udvariasságból... :D), és mégis lenne több jelentkező a barátom helyére. Pedig nem teszek semmi extrát, csak magamat adom. Ez lehet, hogy rohadt nagyképűen hangzik (pedig nem annak szánom, de ahogy észrevettem, ez tény), de azok a srácok, akik most barátaim... Hát a legtöbb az elején akart tőlem valamit... Akivel komolyan elbeszélgetek, az olyan jó 80%-ban tovább akar menni. Pedig mondom, se szép, se csinos nem vagyok, sőt, még csak nőies se túlságosan.

Talán annyi lehet a titka, hogy sokáig meg akartam felelni az elvárásoknak. Több plátói szerelmem is volt, de amikor az utolsónak barátnője lett, és a szemem előtt bájologtak, akkor elegem lett, és megfogadtam, hogy innentől kéz, vége, letojok mindenkit, ha kell, szüzen halok meg, de hogy én nem teszem a szépet senkinek (főleg, hogy nem vagyok az), az is biztos... Egy hónapra rá kb. összejöttem az első barátommal, és ő kezdeményezett :) Annyiból indult az egész, hogy beszélgettem vele... :D

Szóval én annyit tudok ajánlani, hogy lehet, hogy hatalmas klisé a "szeresd magad, hogy más is szeressen" dolog, de nem véletlenül lett az... :) Ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, akkor az kívülről is meglátszik, és onnantól nyert ügyed van :)

2010. márc. 11. 19:16
 7/13 anonim ***** válasza:
el kell terelni a figyelmét a srácnak ha elöször le*od akk és beindul nem fog törödni azzal hogy hogy néz ki a tested(általában) de ha szeret akk ugy szeressen ahogy vagy nincs jobb ötletem:)
2010. márc. 11. 19:16
 8/13 anonim ***** válasza:
érdekes h pont te fikázod mások önbizalmát:D illetve értelme sincs az önbizalmas dumádnak.
2010. márc. 11. 19:17
 9/13 anonim ***** válasza:

jah, és 17/L

[19.16]

2010. márc. 11. 19:18
 10/13 A kérdező kommentje:

Hát nekem van önbizalmam, másképp énis csontsovány lennék, mint a többi lány aki meg akar felelni minden csicskának

Voltam és lehetnék olyan, de minek ? Magamnak élek vagy másnak ? Szóval ne hurrógjatok már le , úgysem ér el idáig xDD

2010. márc. 11. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!