Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell viselkedjen egy lány, hogy a teste tökéletesnek tűnjön még akkor is, ha nem az?
Az első két válaszoló gondolom egy önbizalom pohár
Csak épp az a baj, hogy még félig sincs tele
Hát ez tényleg LOL
még várok válaszokat
Én például túlsúlyos vagyok, szerintem az arcom se szép (bár mondták már, hogy dehogynem, de szerintem inkább csak udvariasságból... :D), és mégis lenne több jelentkező a barátom helyére. Pedig nem teszek semmi extrát, csak magamat adom. Ez lehet, hogy rohadt nagyképűen hangzik (pedig nem annak szánom, de ahogy észrevettem, ez tény), de azok a srácok, akik most barátaim... Hát a legtöbb az elején akart tőlem valamit... Akivel komolyan elbeszélgetek, az olyan jó 80%-ban tovább akar menni. Pedig mondom, se szép, se csinos nem vagyok, sőt, még csak nőies se túlságosan.
Talán annyi lehet a titka, hogy sokáig meg akartam felelni az elvárásoknak. Több plátói szerelmem is volt, de amikor az utolsónak barátnője lett, és a szemem előtt bájologtak, akkor elegem lett, és megfogadtam, hogy innentől kéz, vége, letojok mindenkit, ha kell, szüzen halok meg, de hogy én nem teszem a szépet senkinek (főleg, hogy nem vagyok az), az is biztos... Egy hónapra rá kb. összejöttem az első barátommal, és ő kezdeményezett :) Annyiból indult az egész, hogy beszélgettem vele... :D
Szóval én annyit tudok ajánlani, hogy lehet, hogy hatalmas klisé a "szeresd magad, hogy más is szeressen" dolog, de nem véletlenül lett az... :) Ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, akkor az kívülről is meglátszik, és onnantól nyert ügyed van :)
Hát nekem van önbizalmam, másképp énis csontsovány lennék, mint a többi lány aki meg akar felelni minden csicskának
Voltam és lehetnék olyan, de minek ? Magamnak élek vagy másnak ? Szóval ne hurrógjatok már le , úgysem ér el idáig xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!