Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan lánnyal aki nem tud egyáltalán helyesen írni?
Én nagyon érzékeny vagyok a helyesírásra, az írásos kommunikáció minőségére (már csak humán végzettségemből adódóan is). Tény, hogy belőlem ellenszenvet váltott ki, ha a férfiak, akikkel ismerkedtem, nem tudtak helyesen írni.
Aztán összejöttem a mostani párommal... mivel személyesen ismerkedtünk meg, soha nem kommunikáltam vele írásban. Amikor elkezdtünk leveleket, üzeneteket váltani, szembesültem vele, hogy a helyesírása hagy némi kívánnivalót maga után... De nem lett kevesebb ettől a szememben, mert élőben már megtapasztaltam, hogy ettől függetlenül tényleg intelligens, művelt, az írásképével más probléma lehet (valószínűleg valamilyen diszes jelenség, ami műszaki felsőoktatásban nem bukott ki).
Szóval ha valakinek azért gyenge a helyesírása, mert buta, tanulatlan, az zavar. Ez azonban másban is megmutatkozik. Ha valamilyen részképesség-zavara van, az tolerálható, nagyon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!