Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, összejönnétek ilyen nővel?
Figyelt kérdés
Az utóbbi fél évben 15 kg-t hízott egy csúnya betegség miatt heti ötszöri sport, és egészséges étkezés mellett. Most tudták elkezdeni kezelni, a fogyás hamarosan be fog indulni az orvosok szerint. Nos, kinek mi a véleménye erről?2015. aug. 4. 18:50
1/17 anonim válasza:
Nem értem mi a kérdés amennyiben visszanyeri az illető a testsúlyát nem sokára.
2/17 anonim válasza:
Most komolyan, ha mellette kedves és jófej vagy szerinted ne jönnének össze veled, főleg ha tudják hogy amúgy egészségesen élsz? Hány éves vagy?
3/17 A kérdező kommentje:
Persze, az ismerőseim, barátaim tudják, ha ha találkozom egy fiúval, sajnos nincs rám írva, hogy hahó, sportolok, egészségesen élek, nem ez miatt híztam meg. Félek, hogy esélyem sincs így.
20 vagyok
2015. aug. 4. 19:01
4/17 anonim válasza:
És olyat akarsz párnak aki most nem tartana vonzónak? Hát te tudod.
5/17 A kérdező kommentje:
Nem, épp olyat, aki ennek ellenére is vonzónak tartana a következő hónapokban, amíg vissza nem nyerem a régi alakom. Pontosan ettől félek, hogy nem tetszek így senkinek.
2015. aug. 4. 19:08
6/17 anonim válasza:
Leírás alapján úgysem lehet megmondani hogy nézel ki, az eloszlás és az összkép a legfontosabb, nem a plusz kilók száma.
7/17 A kérdező kommentje:
Ha gondolod, küldök privátban képet.
2015. aug. 4. 19:15
8/17 anonim válasza:
Rendben, ha küldesz akkor az alapján többet tudok mondani.
9/17 anonim válasza:
Már, valamelyik nap tettél fel kérdést.
Én meg tegyek fel folyton olyan kérdéseket, hogy: szívesen ismerkednétek ti nők, olyan férfival aki, kicsit depressziós mert, az utóbbi időben nem du.ott? Persze, ez a depresszió megszűnne néhány alkalom után. :D
10/17 A kérdező kommentje:
Elküldtem :)
Nem, én biztosan nem tettem fel hasonló kérdést, eleve ez az első kérdésem a kategóriában, az egész oldalon pedig talán az ötödik - a többi teljesen más témájú. :)
2015. aug. 4. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!