Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti járnátok olyan lánnyal aki nagyon szőrös?

Figyelt kérdés
A hasa, háta, melle, de szőrtelenítené.Viszont nem mindig tudja eltüntetni a szőrt.
2010. márc. 11. 16:28
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Nekem a volt barátnőm dupla olyan szőrös, mint én.

És nem sűrűn szedte le ő sem... lentről meg le se tudta szedni, mert belehalt volna, olyan sűrű volt.

Szedd le az alkarodról (baromi ronda) és a mellbimbód körül, no meg az arcodról.

Lent meg ritkítsd meg, amennyire csak bírod.

A többi szerintem nem gond.

És tényleg menj el másik orvoshoz, mert lehet mögötte nagyobb gond is.

2010. márc. 11. 21:23
 32/39 anonim ***** válasza:
vagy sz@r volt a hormonvizsgálat vagy nemtudom... örülj neki h már foglalkoztak vele, az én orvosomnak 16 éves koromra eszébe is jutott h jaaa, hormonvizsgálat.. amúgy ezért nem is volt sose barátom meg nem mertem gyantázatni meg semmi.. de a fogamzásgátló az jó, utoljára 4 hónapja gyantáztam a karom (régen 3 centis szőrök meredeztek:D, mostmeg jóság van, nem olyan rossz. Amúgy ne nagyon törődj vele, inkább arccal, és a villanófényes micsoda (IPL asszem, tudja fene) tényleg jó, arcra olcsó is. az én barátom meg még kedveli is a szőrt, nem értem hogyan és miért, de így van :D
2010. márc. 11. 23:55
 33/39 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát :)

És majd utána nézek a krémnek.

2010. márc. 12. 07:31
 34/39 anonim ***** válasza:
Ha amúgy jól néz ki, minden további nélkül járnék vele.A szőrt el lehet tüntetni, ha arról van szó, egy izgi kis p...i borotválás keretében még segítenék is neki.
2010. márc. 21. 09:09
 35/39 anonim válasza:
ha szeret valaki leszarja!!!
2010. márc. 21. 09:49
 36/39 anonim ***** válasza:
16:34es vagyok:) énse vagyok aapba csubi, de azért sztem kcsiit szörösebb tipusvagyok. borotválom a lábam végig, még a lábaujjaimról is leszedem. hasam mellem gyanta, karom is, hónalj is, bajuszgyatna, szemöldök gyatna.:) íannyira kiritkult már...:) h egyáltalán nemvagyok az.. meg persze intim szörtelenítés, még a popsim is:) de hát nemtudjsa senki, mert mindig levan szedve:) totál csupasz vagyok mindeig.:) napi 10 perc meló.. ha már ügyes vagy:D
2010. márc. 21. 10:53
 37/39 anonim ***** válasza:
emellet nagyon jó alakom van (állatolag). jó cicim, popsiom, szolizok igy csokibarna vagyok mindeig, gyönyörű hosszú szőke egyenes hajam van:) szoval midnen tökletes.:D
2010. márc. 21. 10:56
 38/39 A kérdező kommentje:

Meg próbálok bele törődni és mindig ápolt

maradni, valamint leszedni a szőrt.Csak nagyon sokáig

tart amíg leszőrtelenítem.

2010. márc. 21. 10:58
 39/39 anonim ***** válasza:

Az én barátomat abszolút nem zavarja a szőr, pedig nagyon szőrös vagyok. Télen nem is szedem le, csak néha, mert minek, és én tényleg elfoglalt ember vagyok... Tavasztól őszig sok a meló vele, de nincs mit tenni. Nem akarok nyáron szőrös kézzel-lábbal rohangálni.

Amúgy az előző barátomat sem érdekelte a dolog. Azt mondta, hogy miatta igazán felesleges szőrtelenítenem. Csak starnadra meg ilyenek...

2010. márc. 21. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!