Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan aggódom, hogy otthagyh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan aggódom, hogy otthagyhat a barátom majd emiatt?

Figyelt kérdés
Huszonévesek vagyunk már mindketten, de neki én vagyok az első igazi barátnője és az egyetlen, akivel szexelt. Vele már beszéltem erről de azt mondta nem igaz hogy az ilyen emberek új partnerre vágynak mert még nem próbálták ki mással. De én mégis aggódom, hogy emiatt egyszer vége lesz mert úgy érzi még ki szeretné mással is próbálni.
2015. aug. 31. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni, az életben történhetnek váratlan fordulatok, és semmi nem tart örökké. Ne izgulj mindenen most szeret, aztán hogy évek múlva mit fogtok érezni, az majd kiderül.
2015. aug. 31. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Jogosan aggodsz, de akkor is megtörténhetne ha a 25. lennél.
2015. aug. 31. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Ha te megadsz neki mindent, amire szüksége van és kielégíted őt szexuálisan, akkor miért keresne mást?

És vigyázz a félelmeiddel, mert ha arra összpontosítasz, és nem arra, hogy minden rendben van, akkor az válik valóra, amibe több energiát fektetsz.

2015. aug. 31. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:
kb ugyanannyi esély van rá mintha a 30.csaj lennél akivel szexelt
2015. aug. 31. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Threesome!
2015. aug. 31. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:
én szerintem kitartottam volna az első mellett is, ha ez megnyugtató :)
2015. aug. 31. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!