Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Kérlek tegyétek a kezetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Kérlek tegyétek a kezetek a szívetekre, titeket mélyen bántana ez a dolog, rosszul éreznétek magatokat?

Figyelt kérdés
Megtudtam, hogy a párom mikor kint dolgozott Hollandiába és folyamatosan prostizott, illetve 3x annyi nővel volt amit nekem elmondott. Nem voltunk akkor együtt, de mégis olyan nyomasztó érzésem lett, hogy most megtudtam. Tudom, hogy hülyeség, de mégis ilyen csalódás érzésem van.

2015. aug. 31. 15:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szépítette a tényt. És ha nyíltan megmondja az igazat, az jobb? Szerintem az is bántana, ha így állsz hozzá. Ha neked bármi olyan lenne a múltban, vagy akár az életedben, amit inkább takargatsz, nem próbálnád szépíteni? Van jelentősége? Ha nincs, akkor nem érdemes foglalkozni vele.

Anyámnak van egy betegsége, ami miatt furcsán szokott viselkedni. Amikor a tesóm újdonsült barátnője meglátogatta a családot, akkor is jelentkezett, a lány hallotta, öcsém azt hazudta neki, hogy anyánk telefonál. Ha egyből megtudja frissen az igazat, kétséges, hogy akar-e öcsémmel maradni egy ilyen anyósjelölttel a háttérben, még ráér megtudni, mire ha majd öcsémmel komolyabbá válik a kapcsolatuk, ha egyáltalán. Ha meg nem alakul úgy, legalább nem lesz a család kiszolgáltatva a pletykának.

2015. aug. 31. 16:40
 22/22 anonim ***** válasza:
48%
Én csalódnék benne, mert nem tartom vonzónak, ha valaki rendszeresen prostizik, vagyis megvegye a nőket kilóra. Hiába a múltjában történt, nekem kiábrándító lenne, és ha az elején tudom, nem akarok tőle kapcsolatot, mert nem egyezik az értékrendünk. Az érzések nem racionalitáson alapulnak, nem vagyok rászorulva, hogy olyat erőltessek magamra, ami nem esik jól. Ha megtudnám a páromról ugyanezt, csalódnék benne, mert más kép élt róla a fejemben. Nincs közöm egy idegen életéhez, nincs miért elítélnem azt, aki így él, de a saját életem az én döntésem, és szeretem pontosan tudni, milyen ember az, akivel megosztani kívánom a jövőmet. Nem ő lett volna az, akit választok, ha ezt akkor tudom. Szóval igen, én megértem, hogy csalódott és kiábrándult vagy. Ráadásul köztetek ez szóba került, és szándékosan hazudott azért, hogy megtartson, nem tette lehetővé számodra, hogy a tények tudatában kötelezd el magad. Ez elég visszatetsző hazugság. Nagyon dühös lennék, amiért ilyen helyzetet helyzetbe hozott engem. Nem tudom, hogy szakítanék-e, mert az függ a párom személyétől és a kapcsolatunk minőségétől, de én biztos nem tudnám félvállról venni, hiszen számomra párválasztáskor közrejátszott a döntésemben az, amit a múltjáról tudni véltem. Valószínűleg egy férfi sem örülne annak, ha pár év után derülne csak ki, hogy a barátnője prostiként dolgozott/átment rajta 500 férfi, csak direkt eltitkolta előle, mert tudta, hogy a férfi ilyen múlt mellett nem akarna vele közös életet.
2015. aug. 31. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!