Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Kérlek tegyétek a kezetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Kérlek tegyétek a kezetek a szívetekre, titeket mélyen bántana ez a dolog, rosszul éreznétek magatokat?

Figyelt kérdés
Megtudtam, hogy a párom mikor kint dolgozott Hollandiába és folyamatosan prostizott, illetve 3x annyi nővel volt amit nekem elmondott. Nem voltunk akkor együtt, de mégis olyan nyomasztó érzésem lett, hogy most megtudtam. Tudom, hogy hülyeség, de mégis ilyen csalódás érzésem van.

2015. aug. 31. 15:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
melletted milyenek az igényei? most is naponta kíván?
2015. aug. 31. 15:51
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

15 nőt még elnéztél volna még neki?-)))

Tényleg nem unjátok még ma a kamuzást?

2015. aug. 31. 15:51
 13/22 A kérdező kommentje:

Már 3 éve együtt vagyunk,gyerekünk is van. A szex is jól működik.

27% hagyjál már, miért lenne kamu úristen. Ha nem tudsz érdembeli választ adni akkor inkább ne írj hülyeségeket.

2015. aug. 31. 15:53
 14/22 anonim ***** válasza:
71%
Nem voltatok együtt, tehát nem megcsalt, ha nem szedett össze valami betegséget tőlük, és mellettem minden jól működik, nem hat ki hátrányosan a kapcsolatunkra, akkor nem érdekelne. Az már a múlt, visszacsinálni nem lehet.
2015. aug. 31. 15:54
 15/22 anonim ***** válasza:
74%

hát igazából előtted voltak és a szexuális vágyát elégítette ki rajtuk, nem akart többet tőlük...veled van együtt és tőled van gyereke...

persze vannak hibák, de már felesleges ezen rágnod magad...

2015. aug. 31. 15:58
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nagyon rosszul esne a dolog. Ha múlt, ha érzelmek nélkül, és nem is voltunk együtt, akkor sem tudnék vele maradni. Undorítónak és igénytelennek tartom, ha valaki prostikra kényszerül.
2015. aug. 31. 16:04
 17/22 anonim ***** válasza:
29%
de nem tök mindegy??? nem csalt meg... és kész... semmi közöd a múltjához
2015. aug. 31. 16:09
 18/22 anonim ***** válasza:

Engem mélyen bántana.

Nem tudnám többé szeretni, az biztos.

Nekem nem férne bele.

2015. aug. 31. 16:12
 19/22 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell, támadóan válaszolni...

Tudom, hogy nem csalt meg de hazudott, sajnos ilyen vagyok. Rosszul érzem magam az ilyenek után... Főleg, hogy kínai meg néger prostikkal volt eggyütt.

Elég nehezen veszi be a gyomrom.

2015. aug. 31. 16:12
 20/22 anonim ***** válasza:
nem támadás, de hány éves vagy h ezt ide kell kiírni? mármint, úgy értem, hogy ez egy annyira parányi dolog... az a múlt, most meg a jelen van, van egy gyereketek is, és te ilyen hülyeségen rágódsz? inkább örülj, mert valószínűleg ezért jobb a szex, mert sokkal volt! az én párom is sokkal volt, nekem ő az első, és hihetetlenül örülök neki, mert nagyon-nagyon tapasztalt :)
2015. aug. 31. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!