Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már mennyire gáz, ha pénzes fiúként sem tudok becsajozni?
Figyelt kérdés
Ápolt vagyok.2015. aug. 29. 21:14
11/13 anonim válasza:
Ez már csak ilyen. Ha pénzes vagy de nem eléggé menj Romániába meg Ukrajnába (bár utóbbiba mostanában inkább ne) és csajozz ott. Én évek óta ezt csinálom. Onnan vettem az ötletet hogy a magyar lányok is a nyugati férfiakra gerjednek és próbálnak szerezni minden áron. Ez nekünk magyar férfiaknak is működik ha kelet felé kacsingatunk :) persze ha elég pénzes vagy (nyugatival összemérhető a fizud) akkor itthon is jó vagy. De egy takaros bruttó 400-500 ehhez kevés.
31/F
12/13 anonim válasza:
Kérdező, elméxel a Macskajaj c. filmre?
Amit nem tudsz megoldani pénzzel, oldd meg SOK pénzzel!
Neaggódj, van az az összeg, amiért a nők jórésze ágynak dől ;)
13/13 A kérdező kommentje:
Láttam már,de nem emlékszem sok mindenre belőle.:)
Pénz az van elég.
2015. aug. 30. 02:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!