Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék bunkózva becsajozni fészbukon ronda fiúként?
Bunkózva... xD Mert akiket te szeretnél, ugye a rendes srácokat semmibe veszik.
Egyébként, akkor viselik el a lányok, és vonzódnak hozzá bunkósága ellenére, ha a srác az ismeretség, kapcsolat elején kedves, édes volt, csak "megváltozott ugye", és ott a remény, hogy megint olyan lesz -.-" Amikor meg már szeret, akkor minek bunkózni?
Nem barátnőt akarsz te, hanem k*rvát.
17/L
Nehogy nekem bebunkózz!! Az a csaj a hülye, érzelmileg sérült, aki komolyan a bunkókra bukik, a csajt kell sajnálni!!! NEhohymár a maradék normális férfi is meghülyüljön!
Szemetek, ne törődj velük. Legyen tiszta, normál külsőd, sportolj, mozogj és legyél olyan, amilyen vagy, ne változz meg a hülyék kedvéért!
A normálisakkal foglalkozz, a betegekkel ne.
"Köztudott, hogy rengeteg lány felizgul a bunkó fiúkra..."
Annyira nem köztudott, többnyire csak hozzád hasonló srácok terjesztik ezt, saját lelkiviláguk megnyugtatása végett, mert könnyebb a lányokat szidni, ahelyett, hogy beismerd, fogalmad sincs a nőkről, ezért nem sikerült még becsajoznod.
nem elég hogy ronda vagy de még bunkó is lennél? hát felejtsd el..
bunkó és bunkó is között is van különbség.. az abszolut bunkó az akit a csajok felpofoznak vagy leöntenek egy pohár vízzel. (jhonny bravo esete) és van az a bunkó aki csak szurkálodik, de nem sérti meg a lányt: ehhez persze már kell egy minimális ismeretség hogy mi az amivel nem bántod meg a másikat
sehogy.
a bunkó pasikat egyik nő sem tolerálja. ha valakinek küldenél egy ilyen ocsmány üzenetet, azonnal tiltva lennél.
meg miért kell mást zaklatni?
amúgy a pasim abszolút jófiú kategória, hercegnőként bánik velem és imádom.
"cicusskaa válasza:
Nehogy nekem bebunkózz!! Az a csaj a hülye, érzelmileg sérült, aki komolyan a bunkókra bukik, a csajt kell sajnálni!!! NEhohymár a maradék normális férfi is meghülyüljön!
Szemetek, ne törődj velük. Legyen tiszta, normál külsőd, sportolj, mozogj és legyél olyan, amilyen vagy, ne változz meg a hülyék kedvéért!
A normálisakkal foglalkozz, a betegekkel ne."
Kedves cicuska!
Nem érted meg, hogy így kedvesen a kutyának sem kellek, a lányok átnéznek rajtam, nem érdeklem őket! Pedig már 22 éves vagyok, de még mindig egy hülye gyerekként kezelnek, ha hozzám szólnak!
Nem éri meg kedvesnek lenni, ez a keserű tapasztalatom! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!