Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki csak valaki más kárára találhat párt? Csak más kárára lehet boldog?
jaj ne is mondd, mondjuk én megfeszítem, de most én is ezt érzem.
de én inkább maradok boldogtalan...
Több lehetőség van/volt az ember életében:
1, Fiatal, serdülő korban, amikor még serdülő volt, akkor még nem annyira állta meg a helyét ez;
2, Amikortól már komolyabban vette az ember a kapcsolatokat, akkor már igen, sőt, ha már:
3, minimum 1-2× elvált, újraházasodott, akkor megint igen, tehát más kárára találhat párt az ember. Viszont:
4, Vannak a szinglik, akik tegyük fel kivételes módon nem(!) katymatoltak hetente, havonta mással, akkor ők nem feltétlen más kárára találnak párt, mert pl.: találkozhat egy másik, eleve szinglivel, akivel kölcsönösen bejönnek egymásnak. De ez megint csak részben állja meg a helyét, mert a szingli összejöhet egy családossal is, tehát akkor megint csak más kárára találhat párt magának.
Szumma: az esetek nagy %-ban tehát valóban, csak a másik kárára találhat az ember párt magának - főleg Mo.-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!