Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan a legjobb kezdeményezni felétek?
pl: egyszerű leszólítás az utcán, diszkóban vinni egy italt, tánc közben vagy milyen más módszerrel?
Írjátok meg a párotokkal hogy jöttetek össze. És kort is, kösz.
haahh...
NAgyon egyszerű a válasz erre- ha tetszel annak a bizonyos csajszinak, odamehetsz hozzá bárhogyan- így is úgy is jól fog elsülni a dolog- persze nagyképűsködés,tahóskodás kizárva. Ha meg nem tetszel neki, tehetsz bármit, lehetsz bármilyen aranyos udvarias stb, úgysem lesz nála esélyed! :P
én úgy jöttem össze a párommal, hogy egy közös ismerős révén elmentem nekik segíteni költözködni egyik házból a másikba... akkor még fel sem figyeltem a lányra, de ő már akkor kiszemelt engem, mert tetszett neki, hogy teszetosza balfék vagyok... utána rámhajtott msnen... (amúgy az msnen a legjobb ismerkedési forma a 21ik században) és most itt vagyok... egy fasza párkapcsolatban... szép pár vagyunk, minden szempontból (és ezt nem azért mondom hogy fényezzem magam, hanem azért hogy lássátok hogy helyes pasik és szexi csajok is lehetnek ebben a világban balfékek...:))
f21
Az első 2 nem értem mért nem válaszolt a kérdésre, a saját idejüket pazarolták, csak hogy mondhassanak valamit.
A többieknek köszönöm.
én utcán sosem ismerkedtem, meg szórakozóhelyen sem :) pedig próbálkoztak többen, de valahogy nekem ez olyan snassznak tűnt. a legjobb, ha valaki bemutat szerintem, majdnem az összes pasimmal így jöttem össze.
a férjemmel meg érdekes sztori volt: nekivolt már egy kislány az előző élettársától, aki lelépett mikor a gyerek pici volt, így egyedül nevelte. oda hordta a kislányt teniszoktatásra, ahova én jártam (5 éves volt a lislány akkor). mindig a WC-ben öltöztette át, mert nem akart a nőibe bemenni, még kevésbé a kislányt a férfibe bevinni :) akkor neki énmár régóta teteszettem, csak nem mert megszólítani, hát a kiscsaj megoldotta :) angyali jó gyerek volt, most is az, de aznap hisztizett, hogy neki az apja nesegítsen öltözni, mert ő már "nagy lány". én pont mentem arra, erre könnyek között megszólal: "segítsen inkább a néni!" hát így kezdődött...férjem persze bokáig pirult, de utána meg mert hívni egy frissítőre "hálából a segítségért". 5 éve vagyunk házasok.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!