Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ekkora igény prostit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ekkora igény prostituáltakra?

Figyelt kérdés

Tegnap késő este sétálgattam barátnőmmel a belvárosban.

Egészen megdöbbentem a Blaha és Ferenciek tere közt hemzsegő prostituáltak számától..

És mialatt elsétáltunk mellettük nem egynek lett kuncsaftja.Erre a kultúrsokkra rátett még 1 lapáttal, amikor azt kellett felfognom, hogy teljesen jól szituált, helyes, fiatal srácok lépték meg a dolgot.

Igazából utána azon nevettem, hogy szóval ezért nem lehet ismerkedni a kocsmákban. :D Mondjuk lehet jobb is.

2015. aug. 27. 21:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nézz végig a magyar feleségeken és rájössz.
2015. aug. 28. 16:56
 12/19 anonim ***** válasza:

10: az érdemi résszel nem vitatkoznék, de két dolog:

Ha egy kiskamasz nevezi 60 éves embert vénnek és görbebotosnak az méóg elmegy, de huszonévestől ugyanez már ciki. 60 éves ember még bőven aktív adófizető polgár, és csak akkor jár bottal ha leszázalékolták. Ha nagy cégben dolgozol, akkor az igazgató jó eséllyel ilyen korú.

2. egy prosti valóban sokkal többféle embert kiszolgál ahhoz képest amit egy átlagnő elfogad, de senkit sem kötelessége fogadni, nem is teszik.

2015. aug. 28. 19:02
 13/19 anonim ***** válasza:

Látok elég sok hatvanévest errefelé, a legtöbbje tényleg nagypapának néz ki. Ha görbebottal nem is jár, de elég erőteljesen látni rajta a korát. A nőkön is.

A prosti a kuncsaftokból él, azt megszabhatja, vállal-e mittomén anált, csókot, natúrfranciátvégigszájba, viszont azt a luxust nemigen teheti meg, hogy megmondja, hány éves legyen a kuncsaft. Ha a kuncsaft kiperkálja a szercsibercsi árát, akkor tennie kell a dolgát. A túlságosan finnyás prostik híre igen hamar elterjed, és hamar fel is kopik az álla.

2015. aug. 28. 19:05
 14/19 anonim ***** válasza:

13: "azt a luxust nemigen teheti meg, hogy megmondja, hány éves legyen a kuncsaft."

Megnéztem a legelső 5 fiatal lány hirdetését akit találtam, mind az ötben már a hirdetésben szerepel, hogy hány éves korig vállal. 55-65 között húzták meg a határt. De még ez sem garancia, hogy szóba állnak valakivel, ha elhanyagolt.

2015. aug. 28. 20:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Az elhanyagoltság azért nem gond, mert egyrészt az a réteg akinek futja ilyen prostikra, az nemigen hanyagolja el magát testileg, maximum nem akar tetszeni senkinek, mert úgyis veszett fejsze nyele. Másrészt alapfeltétel a prostinál a fürdés,tusolás az eksön előtt.

Ha még vállal 65 évest is, az nem gond, 70 évesen amúgyse igen érdeklődik már a nők után a férfi.

2015. aug. 28. 20:33
 16/19 A kérdező kommentje:

Nagyon elkanyarodtunk.

Ugyanis én a fiatalokról beszéltem.

Nem érdekel a hatvanx évesek szexuális élete.

Engem az érdekel, hogy a korosztályom miért.

Tudom, hogy ez mindig is létezett, nem új keletű.. Csak tudni szeretném az okét.

Ami nem az, hogy mindenért a nők a hibásak mert csak a 10/10es pasik kellenek nekik. Mert 1. ez egy fasz.ság, a másik meg az, hogy akiket én láttam prostizni elég jól néztek ki, ápoltak, helyesek, jól öltözködtek, és valószínűleg volt elegendő pénz a zsebükben (nyilvánvaló módon).

2015. aug. 28. 21:14
 17/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, én csak azt tudom mondani, amit azoktól hallok akik járnak ilyenekhez. Azért járnak, mert a nők le se szrják őket, maximum friendzóne. Nekik meg többre van szükségük.

Azt nem értem, ha te jobban tudod, mi az oka, miért teszed föl a kérdést?

2015. aug. 28. 21:21
 18/19 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Én úgy kezdtem prostizni, ahogy hogy bizonyos okok miatt alkalmi kapcsolatokat kerestem, de rájöttem, hogy ezt sokkal egyszerűbb és becsületesebb prostikkal csinálni. Egy prostival ugyanúgy lehet egy kicsit ismerkedni, lehet szexelni, csak itt mindenkinek tiszta, hogy mit várunk egymástól. Aztán egy idő után a fentebb emlegetett bizonyos ok megszűnt, de időközben megszerettem a dolgot. Nagyon jó szórakozás. Aztán egy idő után meguntam, de talán valamikor megint érdekelni kezd.
2015. aug. 28. 21:39
 19/19 anonim ***** válasza:

Miért, "jól szituált, helyes, fiatal srácok" nem vágyhatnak csak a szexre?

Ez egy teljesen természetes emberi ösztön, csak hajlamosak vagyunk túlmisztifikálni. A párkapcsolat/szerelem, az egy teljesen más dolog. Óriási különbség van a szeretkezés és a dugás között. Akit szeretsz, azzal teljesen mások a célok az ágyban. Én pl. tisztességtelennek tartom azt, amikor valaki nem szereti a barátnőjét, idegesíti és untatja, csak azért van vele, mert "a semminél jobb, legalább lehet vele szexelni". Ez a másik ember becsapása, ami szerintem nem korrekt.

Egy prostituáltnál tiszta a szituáció, ez egyfajta szerződés. A férfi a pénzt adja, a nő meg a kielégülést és igény szerint némi kis illúziót, hogy ez neki is jó volt. Tiszta felállás - mindaddig, amíg a csaj ezt tényleg önszántából és szabad akaratából csinálja!

2015. aug. 29. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!