Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókkal kapcsolatban. Segítség kéne?! Lentebb bőv.
Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok, ezért szeretnék hozzátok fordulni..ugye mikor átdugjátok a lány/fiú szájába a nyelvetek, kb hány másodpercig köröztök/kardoztok vele, amig ki nem veszitek?2010. márc. 10. 21:57
1/12 anonim válasza:
15,2 másodpercig....
Addig amig jólesik.
2/12 A kérdező kommentje:
de körülbelül átlagban..
2010. márc. 10. 21:59
3/12 anonim válasza:
Nekem teljesen változó... van, hogy 5 mp, de van, hogy 1 perc. Szerintem hangulatfüggő egy kicsit. :)
4/12 anonim válasza:
Erre nincs szabály.Ez olyan mint a simogatás.Le tudod írni nekem,hogy kb hány másodpercig simogatod a párod hátát,karját stb? Nem hinném,hisz akkor nem erre figyelsz,ösztönösen jön,amig jól esik.A csók is ilyen.Nincs két egyforma és nincs rá törvény,hogy milyennek kell lenni.Érzések vannak és az adott pillanat.
5/12 anonim válasza:
Ha a másik ki akar szállni, úgyis észreveszed... :D Addig meg élvezd :)
6/12 anonim válasza:
Milyen kérdés ez komám?:D xD Ameddig úgy érzitek...volt h már percekig a csaj szájában voltam:D próbáld egy levegővel..ha úgy bírod 3 percig akkor ISTEN vagy!(Y)
7/12 anonim válasza:
utolsó: mit akar jelenteni az a (Y)? Több embernél látom, de nem tudom, mit jelent. Nyilván vmi szmájli, de pontosan mi?
8/12 Ricsi0503 válasza:
Msn-be a felfelé mutató hüvelykuj
Am tényleg partner hangulat függő
9/12 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ,de nekem életem legeslegelső csókja kb 30 mp-ig tartott.. :)
10/12 anonim válasza:
biztos meg lehetne adni egy átlagos értéket ha lenne valaki aki készít egy felmérést összeadja az időket és elosztja a mérések számával. de ez őszintén, mire lenne jó Neked? egy informácio, ami talán érdekes, talán nem, de nem ettől fog függni hogy mit csinálsz és hogy. vagy majd inditod a stoppert és 9,78 század másodperc után abbahagyod mert ennyi az átlag? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!