Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent egy férfitól:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent egy férfitól: 'Talán majd egyszer dumálunk'?

Figyelt kérdés

Egy helyen dolgozunk,de ritkán látjuk egymást,és Messengeren írogatunk egymásnak.

Elég bizalmas dolgokról is,és megkért,tartsam meg a titkát.

Én mondtam,hogy nem mondom el senkinek,és 3 nap múlva írt,hogy látja,tudom tartani a szám,és hogy ha ez így marad,talán egyszer dumálunk élőben.

Most ez randi lenne?

Vagy mire gondolhatott?

Mert élőben is beszélgettünk már többször is,társasàgban,de az nem olyan,mintha kettesben beszélnénk.

2015. aug. 27. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
szakadok :D
2015. aug. 27. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Átmentél a teszten? :D Biztosan titkosügynök a srác.
2015. aug. 27. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Lelki hulladéklerakó lettél.
2015. aug. 27. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem jössz be neki, ha ez a kérdésed lényege.
2015. aug. 27. 14:13
 5/6 anonim ***** válasza:
talizna veled. rádbízta hogy mikor és hol.
2015. aug. 27. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Én ezt akkor szoktam említeni mikor részemről nem erőltetem a beszélgetést amíg a lány nem kezdeményez.

Szerintem várja hogy dumáljatok de neked kell írni, elhívni valahova.

2015. aug. 29. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!