Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik felháborodtak azon, hogy egy hackercsoport közzétette az egyik megcsalós társkereső oldalra regisztrált emberek adatait, azok mit gondolnak az alábbi érvekről?
1. A csoport üzent az oldal tulajdonosának, hogy ha megszüntetik az oldalt, akkor nem hozzák nyilvánosságra az adatokat. Tehát a céljuk nem mindenképpen az adatok nyilvánosságra hozása, hanem az erkölcstelen, gusztustalan oldal elleni harc volt. Amúgy a kapitalizmus rossz oldalát nagyszerűen megmutatja, hogy létezhetett ilyen oldal: "Nem baj, ha erkölcstelen, de legalább a pénz jön belőle" - gondolhatták az oldal kitalálói.
2. Többen jöttek azzal, hogy ez egy nyilvános dolog, senkinek semmi köze nincs hozzá. Ha a társadalomnak nem is (bár én nem tartom tragédiának, ha megtudja), de az illető, regisztrált ember párjának nagyon sok köze van hozzá, hogy megcsalják őt. Másképp hogy oldhatták volna meg, hogy mindenkinek csak a párja tudja meg, hogy regisztrálva volt az oldalra? Mert abban gondolom, senki nem akar vitatkozni, hogy az ember párjának köze van ahhoz, ha megcsalják.
3. Sokan írják, hogy talán jobb, ha ki se derül az igazság. Nos, a megcsalónak biztosan jobb. Viszont a megcsalt fél helyében én örülnék, ha tudnék róla, és eldönthetném, hogy akarok-e olyan emberrel együtt élni, aki megcsalt, vagy sem. A gyerek érdekéről is írtak. Vajon az jó, ha a gyereket egy ilyen sunyi alak neveli fel, aki titokban csalja a párját?
4. Olyat is olvastam, hogy van akinek működik a házassága, csak a szex nem, és ezért csalja meg a párját. Ez esetben meg lehet beszélni, és megegyezni, hogy mindkét fél szexelhet mással, és akkor nem kell titkolózva ilyen oldalakra regisztrálni. Nekem ez jobb megoldásnak tűnik, mint a másik háta mögött megcsalni őt.
Igen, jogom van tudni, de kérdés hogy van-e jogom az ő személyes intim szférájába betörni csak mert a felesége vagyok. Szerintem nincs.
Ha rájövök vagy ő elmondja megbeszéljük és belátásom szerint cselekszem.
De ha mondjuk volt egy rossz időszak, ő megcsalt és megbánta akkor azt nem akarom tudni. Jogom van, de nem akarom. Mert arra ugyanúgy rámenne a házasságunk és akkor már nem csak neki kellene hordozni a bűntudatot hanem nekem is a fájdalmat. És jönne a válás, kikészülne a gyerek, pedig mondjuk régen volt és nincs folytatása.
Én azt mondom, az életben azt vernek át akit lehet. Ha egy nő nem veszi észre hogy valami van, akkor bármennyire is hihetetlen, de NEM AKARJA észrevenni. Még nem kész rá. Még túlságosan fájna. Szerintem a dolgok természetes medrükben zajlanak és előbb utóbb kiderül ha mindkét fél akarja, hogy kiderüljön.
De megint azt mondom, hogy egy kívülállónak viszont semmi joga ehhez. Egy házasság két ember ügye. Ismételten ajánlom elolvasásra Ibsen Vadkacsa című művét a keresetlen családi titkok kiteregetéséről. Tanulságos olvasmány. Az élet nem fekete-fehér. És mindenkinek a sajátjával kellene foglalkoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!