Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok így ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,h más is képes ennyire szeretni?Mert, most van vkim és nagyon szeretem,de ez annyira leírhatatlan,szóval néha már fájdalmas,h ennyire szeretem:SDe tényleg annyira tudom szeretni,h ez már képtelenség és hát érdekelne,h más is van így?
2010. márc. 10. 18:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Pont így vagyok ezzel!Főleg azért,mert végre minden rendbe jött a kapcsolatunkkal,tényleg szeretjük egymást és blablabla...szóval érted...

Írhatnék ódákat,de szerintem te is ezt érzed!

f/16

2010. márc. 15. 13:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel! Majdnem fél éve van egy barátom, akit annyira szeretek, hogy azt ki sem lehet szavakkal fejezni! Imádok vele lenni, beszélgetni, hülyéskedni, összebújni, kényeztetni, szeretkezni, viszont ha nincs velem, csak kínlódok. Most is nagyon hiányzik, de holnap már látom!(LLL)

17L

2010. márc. 15. 17:59
 13/14 anonim ***** válasza:

2 éve van barátom, és nagyon nagyon szeretem,mindent meg tudunk beszélni! Soha nem éreztem ilyet és ő se!. Szerintetek akinél ezt érezni, az esélyes, hogy együtt maradhattok?

Calice

2010. márc. 15. 18:10
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek^^
2010. márc. 18. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!