Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok így ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,h más is képes ennyire szeretni?Mert, most van vkim és nagyon szeretem,de ez annyira leírhatatlan,szóval néha már fájdalmas,h ennyire szeretem:SDe tényleg annyira tudom szeretni,h ez már képtelenség és hát érdekelne,h más is van így?
2010. márc. 10. 18:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki, de rajtad kívül még legalább 3 milliárdan. =)
2010. márc. 10. 18:14
 2/14 anonim ***** válasza:
40%

Sajnos igen 21/F vagyok,azert irom hogy sajnos,mert volt egy lany egy evet voltunk egyutt,annyira szerettem hogy barmit megtettem volna erte,nem is szeredttem hanem egyszeruen imadtam,de elhagyott es azota nem hinnem hogy lett volna olyan nap is hogy ne gondoltam volna ra,meg most is szeretem,annyira jo volt vele,dehat ezek a lanyok...

Megfogadtam akkor hogy tobbet egy noben sem leszek szerelmes,csak jatszok veluk ahogy ok is csinalyak,o volt az egyetlen akit nem tudok es nem is akarok elfelejteni.

2010. márc. 10. 18:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak te vagy így ezzel. Én is így vagyok épp ebben a szent pillanatban is. Egyszerűen nincsenek rá szavak, mennyire szeretem a barátomat. Ezt nem lehet elmondani.:)

20/L

2010. márc. 10. 18:20
 4/14 A kérdező kommentje:

Akkor,nem vagyok egyedül:)Sose hittem volna,h képes vagyok ennyire szeretni:)De tényleg leírhatatlanul!

köszönöm a válaszokat!:)

2010. márc. 10. 18:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok. Akit nagyon szeretek,azt nagyon nehezen engedem el. :)
2010. márc. 10. 18:56
 6/14 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok nagyon nehezen engedem el akit meg szerettem!:)köszi a választ^^
2010. márc. 10. 19:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki így van ezzel, aki szerelmes valakibe...ha nincs ott, hiányzik, mindig vele akar lenni, egész nap rá gondol... szörnyű:)
2010. márc. 10. 19:20
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen,de igazán tiszta szívből és önzetlenül szeretni kevesen:)
2010. márc. 10. 19:32
 9/14 anonim ***** válasza:

masodik vagyok :)

aki nem elte at azt a szerelmet amirol te most kerdezel kerdezo,annak fogalma sincs hogy milyen az,telleg megszunnek mas dolgok es csak ra koncentralsz,meg a baratjaid is elhagyod erte,csak o letezik szamodra,meg szuleiddel is veszekszel erte,ez igy van sajnos,aki nem eli at fogalma sincs az egeszrol csak rohog .:)

2010. márc. 10. 19:46
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen igen pontosan erről beszélek velem is ez van:)Akkor te már tudod milyen:)
2010. márc. 10. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!