Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hét és fél év után kocsit akar nekem venni . Elfogadjam? (a többi lenn)
Figyelt kérdés
Az a helyzet nálunk, hogy elég messze lakunk egymástól és ő mindeig kocsival jön értem és nem engedi h buszozzak.eddig mind szép és jó csak most az egyik ismerőse szeretné eladni a kocsiját és az unokatesója belerakta a bogarat a fülébe h vegye meg nekem. én kolis vagyok és akkor itt kéne h hagyjam a koli előtt stb szóval félteném meg minden. szerintetek ha úgy dönt h megveszi, elfogadjam??2010. márc. 10. 17:49
11/12 A kérdező kommentje:
huuha az a 7 az 2 akar lenni:) bocsi
2010. márc. 10. 18:20
12/12 anonim válasza:
2 az mindjárt más...
mi 3 éve vagyunk együtt,nem szülőkkel lakom joideje.
10-20ezer érték még oké,de kocsit nem engedném,hogy vegyen nekem,majd veszek én ha lesz rá pénzem,vagy veszünk nekem is,ha összeköltözünk,és közös kassza
de én ilyen vagyok,sosem szerettem ha egy pasi fizet helyettem...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!