Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagy korkülönbség?
Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt megismerkedtem egy férfival, egyből kiszúrt engem, el is kezdtünk beszélgetni, egy összejövetel alkalmával találkoztunk, azóta szóba került egy randi is. Én most leszek 20 éves, ő 27 éves. 1 hónap csúszással kb. 7 év korkülönbség van köztünk. Szerintetek ez sok?2015. aug. 24. 11:26
2/10 anonim válasza:
Ez a te magánéleted, magánügy!!
Senkinek semmi köze hozzá! Ha jó a kapcsolatotok, akkor ne érdekeljen mások véleménye!
Úgysem tudsz mindenkinek eleget tenni, így tehát inkább csak a saját kívánságaidnak felelj meg! Ha neked jó, akkor másnak is legyen jó!
Egyébként kérdésre a válasz: nem sok!
5/10 anonim válasza:
Nem. 28 éves vagyok, és van egy 14 éves barátnőm.
6/10 anonim válasza:
Emberfuggo.
Ha magadat erettnek tartod es ot is (mondjuk ennyi ismeretseg alapjan nehez valoban kiismerni valakit) akkor nincs gond. :-)
7/10 anonim válasza:
amit az 5. kommentelő írt azt már nem gondolom egészségesnek de nálatok nem sok!
8/10 anonim válasza:
Nem sok. De meg az 5nél sem sok.
9/10 anonim válasza:
Én most ismerkedem egy lánnyal. Ő 20, és 28... Meg sem fordult a fejemben, hogy fiatal hozzám. Sztem abszolút belefér... :)
10/10 anonim válasza:
Ha 60 éves vén trottyok felcsíphetnek 18-20 éves csajokat, akkor te miért ne? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!