Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Strand fesztiválon találkoztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strand fesztiválon találkoztam két lánnyal. Mind a ketten nagyon jófejek és aranyosak voltak de elvesztettem őket. Hogy találhatnám meg?

Figyelt kérdés

Az egyikőjük nagyon bejön. Imádtam! Meg akarom találni! Én nem szeretek minden este bele másba. :/

Elmentem wc-re és utána már nem találtam őket a tömegben.

2015. aug. 23. 23:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A 2015-ös Strand eseményre tettem ki képet amin mind3-an rajta vagyunk, de csak like-ot kaptam, választ/neveket nem. Azzal meg most nem megyek sokra. Adatra meg nem sokra emlékszem mert azért nem voltam tök józan, meg nem is faggatóztam ilyeneket annyira, csak egyebekről beszélgettünk meg hülyéskedtünk és táncoltunk. Azt tudom hogy budapestiek és egy napra mentek csak le, péntekre. Ja és náluk maradt a pulcsim is. Ne jöjjön azzal senki hogy a ~7 éve meglévő pulcsimat akarták lenyúlni :P. Kérdeztem információn hogy nem e adtak le ilyet - remélve hogy a zsebében lesz vmi elérhetőség - de nem adták addig le. Azt mondták hogy hívnak ha mégis, de semmi.
2015. aug. 24. 10:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Legközelebb kérdezd meg a teljes nevüket (Facebook-jelölés) vagy akár kérd el a számukat is. Tanulópénznek mindenesetre jó lesz ez az eset.
2015. aug. 24. 11:47
 13/14 anonim válasza:
Na meglettek?:):D
2019. júl. 30. 02:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Egy évvel később láttam h a bnője annak aki tetszett írt nekem h náluk maradt a pulcsim, csak az egyéb üzenetekben volt és nem kaptam értesítést róla..... borzasztó. Meg az is h nem emlékeztem a nevükre :D. Nem találkoztunk utána sajna
2019. júl. 31. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!