Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék a legkönnyebben, legjobban meghódítani egy jobbikos férfit?
Én is szimpatizáns vagyok, de nem tudom...
L/19
Gyerek erre csak 2 szót lehet mondani de tényleg:
TISZTA SZÉGYEN
3 at!
TISZTA SZÉGYEN VAGY
Miért lenne szégyen? Ha itt a halálszerelem, akkor minek menekülni. Az ember csak széttárja a karját, és legyen aminek lennie kell! Fonjon át százezer száll, és vagy a mélybe vagy a menybe!
Jobbikos vagyok, és imádom a latin nőket, és az ázsiai típust is! Csak sovány ne legyen, mert attól kiver a víz!
Sőt inkább egy kicsit.. de nem is ragozom!
off
15.33
Hmm... Szerinted ez vicces? :( Kiléphetnél már a neoliberalista álomvilágodból, és akkor lehet nem kővel dobálózó senkiházi állatoknak állítanád be a Jobbik szimpatizánsait. Remélem sosem fogják bántani a le(fel)menő rokonságodat, barátaidat sötétbőrű "embertársaink", de ha neadjisten megtörténne, gyanítom változna az álláspontod kicsit. Sz*r a helyzet, és ha a Te mentalitásodat képviseli a nép, sokkal sz*rabb lesz.. :(
ÉBRESZTŐ!
Szebb Jövőt! =/:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!