Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan lanyrol, aki a 6 eve elhagyott szerelme miatt sirankozik?
Azota mar volt kapcsolata, de meg mindig azt a kapcsolatot sirja vissza.
Osszejonnetek egy ilyen lannyal, ha amugy minden mas tetszene benne?
7-es Egyébként ugyan ilyen nőt is ismerek, akinél szintén olyan nyomott hagyott egy férfi amit sosem tudott elfelejteni, és mindenkibe azt az illetőt kereste:D
Nah, ezt kapd ki:D
10-es
Már megbocsáss, de én miért fortyognék? Leírtam a saját véleményemet, hogy elpazarolja az idejét, ahelyett, hogy lezárná a múltját, és lehetőséget adna magának, hogy újra boldog legyen!
De hát, az a saját élete, engem teljesen hidegen hagy, mivel én 100%-osan boldog vagyok! :P
Mindent el lehet felejteni, olyan szinten, hogy ne legyen befolyással a jelenre, ha azt az illető is akarja!
De, amilyen példákat írtál, ők nem is akarják elfelejteni, erről csak ennyit. :)
12 Háááát ilyen kommentekkel nem igazán tűnsz egy boldog embernek:D
De lehet neked van igazad: nem is akarják egymást elfelejteni.
Látod ezért nem szabad két ember sorsába beavatkozni gonosz technikákkal, mert aztán van amit semmilyen technikával kiirtani két emberből nem lehet-ha bennük van az a plusz, amit számomra úgy tűnik te irigyelsz.
Magadra vess:) Nem kell sorsokba belenyúlni, és akkor nem lesznek rossz tapasztalataid.
13#
Egy nagyon szerelmes 2 és fél éves kapcsolatom van, úgy hogy, ha te azt hiszed, hogy irigyelnék is bármit, akkor tévedsz!
Minden happy, és minden boldog.
Kész, téma lezárva! :P
További szép estét! :)
Egészségedre:D
Néked is szép estét:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!