Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan lanyrol, aki a 6 eve elhagyott szerelme miatt sirankozik?

Figyelt kérdés

Azota mar volt kapcsolata, de meg mindig azt a kapcsolatot sirja vissza.

Osszejonnetek egy ilyen lannyal, ha amugy minden mas tetszene benne?

2015. aug. 23. 21:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

7-es Egyébként ugyan ilyen nőt is ismerek, akinél szintén olyan nyomott hagyott egy férfi amit sosem tudott elfelejteni, és mindenkibe azt az illetőt kereste:D

Nah, ezt kapd ki:D

2015. aug. 23. 21:45
 12/17 anonim ***** válasza:

10-es

Már megbocsáss, de én miért fortyognék? Leírtam a saját véleményemet, hogy elpazarolja az idejét, ahelyett, hogy lezárná a múltját, és lehetőséget adna magának, hogy újra boldog legyen!

De hát, az a saját élete, engem teljesen hidegen hagy, mivel én 100%-osan boldog vagyok! :P

Mindent el lehet felejteni, olyan szinten, hogy ne legyen befolyással a jelenre, ha azt az illető is akarja!

De, amilyen példákat írtál, ők nem is akarják elfelejteni, erről csak ennyit. :)

2015. aug. 23. 21:48
 13/17 anonim ***** válasza:

12 Háááát ilyen kommentekkel nem igazán tűnsz egy boldog embernek:D

De lehet neked van igazad: nem is akarják egymást elfelejteni.

Látod ezért nem szabad két ember sorsába beavatkozni gonosz technikákkal, mert aztán van amit semmilyen technikával kiirtani két emberből nem lehet-ha bennük van az a plusz, amit számomra úgy tűnik te irigyelsz.

Magadra vess:) Nem kell sorsokba belenyúlni, és akkor nem lesznek rossz tapasztalataid.

2015. aug. 23. 21:51
 14/17 anonim ***** válasza:

13#

Egy nagyon szerelmes 2 és fél éves kapcsolatom van, úgy hogy, ha te azt hiszed, hogy irigyelnék is bármit, akkor tévedsz!

Minden happy, és minden boldog.

Kész, téma lezárva! :P

További szép estét! :)

2015. aug. 23. 21:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Messziről kerülöm az ilyen nőket, akik az exhapsijaik után sóvárognak. Az ilyen dolgok általában már akkor kiderülnek, ha megismerjük egymást. Nem ismerkedésről beszélek, hanem pl. ha új nő érkezik a céghez, és az első napokban beszélünk stb.
2015. aug. 23. 21:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Egészségedre:D

Néked is szép estét:D

2015. aug. 23. 21:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha valaki -nemtől függetlenül- olyan hülye, hogy nem képes túllépni egy volt kapcsolatán, az megérdemli a sorsát. Én biztos nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba, szórakozzon mással.
2015. aug. 23. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!