Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan lanyrol, aki a 6 eve elhagyott szerelme miatt sirankozik?
Azota mar volt kapcsolata, de meg mindig azt a kapcsolatot sirja vissza.
Osszejonnetek egy ilyen lannyal, ha amugy minden mas tetszene benne?
Még nem lépett túl rajta, lehet, hogy ő volt neki az első szerelme, és még nem volt egy újabb pasi, aki őt feledtesse!
Ha neked megéri, akkor másnak ebbe nincs beleszólása, azt csinálsz, amit akarsz, és ne legyél befolyásolható!
3 *még nem volt egy újabb pasi, aki őt feledtesse!
Vagy nem volt olyan pasi aki a srácot felérte volna érzésben.
Ismerek olyan férfit, aki sok 10 év óta nem tudott elfelejteni valakit. Bárki jött neki, senki nem tudta elfelejtetni vele azt a másik nőt.:)
Nekem az egyik volt barátnőm ilyen.....
Megcsalt ,én elhagytam.Ez 3 éve volt.
Azóta voltak kapcsolatai de rólam nem száll le.
Velem akar lenni csak ezt hajtja,de már valahogy nem is érdekel.Ő b@..ta el ,nem én.
4#
Az a pasi, csak önmagát emésztette, képtelen volt lezárni a múltját és csak sajnáltatta saját magát!
Ha igazán el akarta volna felejteni, akkor el tudta volna felejteni és nem pazarolta volna el az értékes időt ilyen jelentéktelenre!
Minek siránkozik, ha ő hagyta el a pasit. Legalábbis a kérdés ezt sugallja.
Nem jönnék össze egy ilyen nővel, én egyenrangú partner szeretnék lenni, nem egy lelki szemetesláda vészfä$z kallantyúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!