Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes elkerülni a lecsúszott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elkerülni a lecsúszott, fura embereket, vagy adjak neki egy esélyt? Miért?

Figyelt kérdés

Van egy lány. Az anyja beteg, mániás gyűjtögető és 20 éve nem dolgozik. A lány kicsit fura, nem szocializálódott, fura szokásai vannak, de egyébként nagyon szép.

Ő nagyon szeretne velem együtt lenni. Én kicsit aggódom, de ő azt mondta, hogy szeretné felhagyni az eddigi életét és újra kezdeni mindent.

Én nem hiszek ebben, szerintem ez fellángolás szerű lesz, utána elő fognak jönni a hiányosságai, illetve a családja nyomora is visszaüt majd. (például esetleg tetves lesz vagy hepatitises az otthoni mocsoktól?...)

Félárva egyébként, ez ront a helyzetén sajnos, de az édesapja jóravaló ember volt, nem itt tartanának ha még élne.

Nem romák, magyarok. Mit tegyek?

Mit javasoltok? Egy ideje találkozgattunk és normálisnak tűnik, folyamatosan változik, fejlődik, próbál alkalmazkodni, de szerintem miután (1-2 év) ezt megunja, engem kezd majd el utálni a számára magas igényeim miatt.

2015. aug. 23. 21:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ennél azért kicsit nagyobb problémákra számítottam. Szerintem is lúzer minden mániás jobbikos, de ez legyen vele a legnagyobb baj, simán kinőhető, ha normális közegbe kerül. Az anime-val meg nem is értem mi bajod van. Egyetemista rokonomnak is ez a hobbija. Mik vannak még? Én olyasmikre gondoltam, hogy dühkitörései vannak, vagy nem hajlandó szóba állni emberekkel, vagy visszamaradt fejlődésben. Ezek a problémák.
2015. aug. 23. 21:38
 12/13 Blade Bone ***** válasza:
Ott a gond, hogy te egy havernak a problémájából akarsz következtetést levonni, ez nem a legyen ön is milliomos! Egy emberről van szó. Nem kell túlzásokba esni, és nem kell a lányra többet ráerőltetni, mint amennyit ő maga szeretne változni. Ha a későbbiekben az amennyivel a lány megelégszik magával, az neked nem tetszik, akkor nem illetek össze, gondolom a haverod ennél jóval messzebb ment, mivel Pénzt fektetett a lányba, hogy felzárkózzon, de vajon kérdezte a lányt, hogy ő egyáltalán akarja e ezt az egészet? Ha engem kérdezel, szerintem nem, mivel inkább a régi énjét választotta, mert a haveroddal a későbbiekben már nem érezte jól magát. Erről viszont nem tudom miért a csaj tehet. .. . Na most, ha te is ilyenbe akarsz kezdeni csak azért, mert nem tudsz összejönni más lánnyal, akkor az elég gáz, mert nem a monstani nő tetszik, hanem az akit majd csinálnál belőle, és ez szánalmas.
2015. aug. 23. 22:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát nekem erről az a véleményem, hogy te nem is szereted ha szeretnéd nem kellene hozzád alkalmazkodnia, meg tes se alkalmazkodsz hozzá. Akkor ő minek, mit vársz el lúzer-.-
2015. aug. 24. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!