Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elkerülni a lecsúszott, fura embereket, vagy adjak neki egy esélyt? Miért?
Van egy lány. Az anyja beteg, mániás gyűjtögető és 20 éve nem dolgozik. A lány kicsit fura, nem szocializálódott, fura szokásai vannak, de egyébként nagyon szép.
Ő nagyon szeretne velem együtt lenni. Én kicsit aggódom, de ő azt mondta, hogy szeretné felhagyni az eddigi életét és újra kezdeni mindent.
Én nem hiszek ebben, szerintem ez fellángolás szerű lesz, utána elő fognak jönni a hiányosságai, illetve a családja nyomora is visszaüt majd. (például esetleg tetves lesz vagy hepatitises az otthoni mocsoktól?...)
Félárva egyébként, ez ront a helyzetén sajnos, de az édesapja jóravaló ember volt, nem itt tartanának ha még élne.
Nem romák, magyarok. Mit tegyek?
Mit javasoltok? Egy ideje találkozgattunk és normálisnak tűnik, folyamatosan változik, fejlődik, próbál alkalmazkodni, de szerintem miután (1-2 év) ezt megunja, engem kezd majd el utálni a számára magas igényeim miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!