Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy vagytok vele, h kevesebb az idő mint a pénz az életben?
Én pl elég sokat tudok félre tenni úgy is, h amikor van szabadidőm pl hétvége, szabadság, akkor mindig nyaralni vagyok, hétvégéken is külföldi kiruccanásokra járok. Veszek új telót stb..
De jó lenne sokkal több szabad idő (mondjuk 20 nap szabi helyett 40-50), mert még annyi napot is bőven el tudnék nyaralni.
De ez itthon nem nagyon megoldható, mert v dogozok vkinek napi 8-10 órát egész évben vagy munkanélküli vagyok. Akkor viszont az a gáz h nincs pénz de cserébe egész nap szabad vagyok :D
Ti h vagytok vele?
Olyanra végképp nincs időm, h párkapcsolat, v házimunka, v főzés v stb.. arra külön embert kell tartani aki elvégzi.
Napi csak 8-10 órás mellett simán tudnál háztartást vezetni, és párkapcsolatot.
Vigyázz nehogy úgy járj, hogy mire feleszmélsz magányos macskás néni válik belőled...
" v dogozok vkinek napi 8-10 órát egész évben vagy munkanélküli vagyok. Akkor viszont az a gáz h nincs pénz de cserébe egész nap szabad vagyok :D "
Ja, igen, stimmel, nekem is így van.
Direkt szervezik így az életet, nehogy bárkinek is jó legyen. Vagy munkanélküli vagy, vagy túlhajszolt. Nem ám hogy napi 2-6 órás munka jusson mindenkinek!
"De jó lenne sokkal több szabad idő (mondjuk 20 nap szabi helyett 40-50), mert még annyi napot is bőven el tudnék nyaralni.
De ez itthon nem nagyon megoldható, mert v dogozok vkinek napi 8-10 órát egész évben vagy munkanélküli vagyok. Akkor viszont az a gáz h nincs pénz de cserébe egész nap szabad vagyok :D "
Nnna. De mi lenne, ha úgyis olyan sokat teszel félre, hogy nem dolgozol egész évben? Nálatok nincs fizetés nélküli szabadság? Az ember nagyjából annyit dolgozik, amennyit akar. Lehet fix szerződést kötni, meg szerződést módosítani is. Lehet részmunkaidőbe menni nálatok?
Volt egy kolléganőm, a szakmánkba elég elismert volt. Könyörögtünk neki páran, hogy álljon le, ne a pénzt+karriert nyomja, elért oda ahova, koncentráljon társra családra. Többen könyörögtünk neki, mert nem volt egy rossz emberke-nő létére. Nem fogadta meg 40-esként eszmélt fel, ma 50-es, senkije nincs, és minden sikerét és vagyonát, utazását stb. oda adná bárkinek, ha családja és gyermekei lennének.
Szóval kapd össze magad. Ne akard az ilyen életet.
8 órát dolgozol, a házimunkára külön embert tartasz, és nincs időd párkapcsolatra? Te vagy troll vagy, vagy egy másik bolygóról jöttél.
Mások nyolc óra munka után háztartást vezetnek, és két gyereket látnak el. Igaz, hétvégén nem külföldi kiruccanásra jár, hanem mos, takarít, és a gyerekeivel kirándul a budai hegyekbe.
Normális párkapcsolatra nincs. Annyi időt nem tudok senkivel eltölteni amennyit igényelnek a nők.
Haverság jól jön mert mindig van kivel menni, nem kell egyedül..
Persze ennyi munka mellett bőven lenne időm átlag életet élni, de annak meg nem sok értelme lenne, h egyforma napok sorozataként leéljem az életem, unalomban, egyhangúságban. Akkor felesleges is lenne élnem, csak fárasztó lenne az egész. A változatosság miatt van értelme az egésznek.
Akkor nekem jó dolgom van. 46 nap szabadságom van gyerekpótszabi nélkül. (nincs még gyerek) Szabadidőm van, mert elég kötetlen a munkaidőm (teljesíteni kell, most pl. egy genom reportot írok... január 4ig kéne befejezni, szóval még nem érzem, hogy szorít a határidő. xD)
Sokat utazok, mert a férjem az esküvőszakmában dolgozik és mellette nyomom az ipart másodállásban. Márciustól októberig minden szombaton máshol vagyunk, nem mondom, hogy mindenhol wellness szállás és kaviár, de azért elég sokszor nyaralás a nagy napon kívül ott töltött idő és az esetek 30%-ában azért elég szép helyekre utazunk. Jövőre "csak" 3 külföldi megbizatás van lefixálva, dehát még csak december van, hol van innen még a szezon. Mondjuk a belem kilóg, amikor vége a szezonnak a sok utazgatás és a még több munka miatt, de marad idő a kikapcsolódásra is. A háztartást meg el lehet ennyi mellett vinni lazán, csak a gyerek férjen majd bele valahol... akkor majd rájövök, hogy az eddig zsúfoltnak hitt életem mennyire laza volt! :D
Azért ez a sok dolog semmit nem érne, ha nem a férjemmel élném meg. Szerintem párkapcsolatra igenis szakíts időt, mert az még hozzá tudna tenni az életedhez. Nem mellesleg lehet nem lenne gondod legalább a főzéssel. ;D
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!