Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten hol érdemes imserkedni?
"Legfeljebb igyekszel kitörölni az emlékezetedből, mert csak olyanok szólítottak le, akik nem néznek ki elég jól."
Ez nem igaz. Csak az olyanokat igyekszem kitörölni, amikor elmegy mellettem egy erősen pigmentált 40 éves fazon biciklivel, és odamondja félvállról, hogy "kinyalnálak".
Utcán egyetlen egyszer szólítottak le.
Ezen kívül egyszer szólítottak még le egy kocsmában, mikor a pultnál álltam. Ennyi az össz leszólítós sztorim.
Neten semmiféle képen! Ott tényleg, felejtős! Ha, csak nem vagy nő.
Ha, nő vagy elég csak 1db (!) arc kép, magasságod, súlyod, lakhelyed és talán a végzettséged. Aztán, ha helyes vagy, akkor napi minimum (!) 10-15 levél lesz! Még az átlagon aluli külsejűek is, jobb napokon kapnak ennyit.
21N
"Ettől függetlenül kizártnak tartom, hogy ne szólítottak volna le soha."
Ne haragudj már, de csak jobban tudom már, hogy hányan szólítottak le életemben, mint te.
Ennyi erővel én is elkezdhetem mondani, hogy téged is biztos környékezett már meg lány, csak vak voltál és nem vetted észre.
Itt érdemes, azonkívül Tinder, OKCupid, meg talán Chaturbate.
Talán még én is rád írnék, de nem írtad a korodat.
Való életben esetleg tanfolyam?
Volt akivel agykontroll tanfolyamon ismerkedtem meg.
Vannak egyéb spiri, meg ezo események, esetleg hátha. Néha beugrik nekik, hogy "téged ismerlek előző életemből" és onnan sima ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!