Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes foglalkozni egy ilyen ferfivel?
Oszinte leszek, evek ota tetszik nekem. 2x probalt is mar kozeledni, de azon az elven voltam, hogy ha akar valamit, akkor konkretan oda jon hozzam, nem csak puhatolozik.
Azota nem egyszer lattam, hogy engem nez, de oszinten szolva nem tudom mit tegyek, engedjem, hogy legyen kozottunk valami, es nagy valoszinuseggel csalodni fogok.
Tobb embertol hallottam, hogy olyan, hogy szinte minden csaj kell neki, aki jol nez ki.
"szinte minden csaj kell neki, aki jol nez ki." Ez szerintem egy elég általános férfi mentalitás...
Ettől magában nem lesz jobb, vagy rosszabb másoknál. Ha pedig neked is tetszik, akkor miért ne próbálhatnád megy, egy bármilyen másik vadidegennel ugyan annyi esélyed van pofára esni mint ebben az esetben.
"2x probalt is mar kozeledni, de azon az elven voltam, hogy ha akar valamit, akkor konkretan oda jon hozzam, nem csak puhatolozik."
Hogy lehet valaki ilyen hülye, hogy önként és dalolva elveszi két ember boldogságát, köztük a sajátját?
"hogy legyen kozottunk valami, es nagy valoszinuseggel csalodni fogok."
Hűűű.. te aztán egy igazán pozitív hozzáállású személy vagy, de komolyan! Ilyen negatívnak lenni, főleg úgy, hogy halván lila gőzöd sincs, hogy a jövő mit tartogat, hát gratulálok neked! És igen, csalódni is fogsz, mert ezt programozod be és a vonzás törvénye értelmében amit gondolsz, az is válik valóra!
Tehát ezzel a hozzáállással jobb ha bele se fogsz!
"Tobb embertol hallottam, hogy olyan, hogy szinte minden csaj kell neki, aki jol nez ki."
Te mit foglalkozol a másik véleményével? Tapasztald meg, hogy milyen! Egy fülig és talpig szerelmes srác, akinek teljesen harmonikus és rendben van a kapcsolata nem fogja megcsalni a párját!
De újfent csak a negatív és pesszimista hozzáállásodat tudom felhozni, hogy akkor ennek így mi értelme?
Úgyis csalódni fogsz, mert minden sz..rt elhiszel és beképzelsz, tehát a vonzás törvénye értelmébe, csak ha át nem formálod gondolataidat pozitívra, valóban csalódni fogsz!!! Honnan tudod egyáltalán, hogy amit a többiek állítanak az hány százalékban igaz?
Minden csak rajtad és a döntéseden múlik!
"Tobb embertol hallottam, hogy olyan, hogy szinte minden csaj kell neki, aki jol nez ki."
Mint ahogy én is a férjem munkatársaitól, mikor megismerkedtünk. Vagyis nem, ők konkrétan azt mondták, hogy elég bunkó és hogy állandóan csajozik, két hónapot sem adnának nekünk, ha összejönnénk.
Aztán mégsem lett igazuk.
Legalább ismerd meg először ezt az embert, mielőtt elítéled.
Miért, nektek csajoknak ugyanúgy a jóképű fószerok jönnek be, csak ti rendszerint letagadjátok...
Amúgy meg mitől félsz, hogy megismerkedtek? Mióta vagy aranyból a lábad köze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!