Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik általában munkahelyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik általában munkahelyen csak azokkal a nőkkel flörtölgetnek, viccelődnek akik bejönnek nekik?

Figyelt kérdés

Mennyire lehet komolyan venni ezeket a munkahelyi viccelődéseket, játékokat?

Aki több nővel poénkodik, flörtölget finoman a munkahelyén, csajozós pasinak számít?

2015. aug. 23. 09:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Minden nőnek, mert kell hogy a férfiúi hiúságuk ki legyen elégülve, attól jobban érzik magukat:D
2015. aug. 23. 09:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én csak szeretek poénkodni.

Nem csak azzal hülyéskedek, aki tetszik. Hanem azzal, aki szimpatikus és vevő rá. Érti a poént. Illetve nem számítok "csajozós pasinak" sem. Már rég nincs barátnőm.

2015. aug. 23. 09:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

Persze azért ki lehet szúrni azt, ha tetszik a lány. Van különbség a viselkedésben. :)

2015. aug. 23. 09:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegyikkel, csak amelyikkel lehet. De nem feltétlenül van mögötte bármi.
2015. aug. 23. 09:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Én magamból indulok ki, mert komolyabb csendesebb emberke vagyok, de ha bejön valaki akkor tudok humoros is lenni és azt értsd úgy, hogy egyfolytában az.
2015. aug. 23. 10:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem kezdek munkatársakkal.

Nem sz@rok oda, ahol enni szoktam!

2015. aug. 23. 10:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem. Én még a 40-50éves mamikákkal is el szoktam hülyéskedni meg udvarolni nékik, pedig nem ... Velük.
2015. aug. 23. 11:03
 8/8 anonim ***** válasza:
40-50 éves MAMI?? De gondolom te meg vérig sértődnél azon, ha valaki 40-50 évesen le papizna...
2015. aug. 25. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!