Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalnátok gyereket egyetem mellet? Vagy ha választani kellene, egyetem vagy gyerek?
Egyetem.
Több szempont alapján:
- lesz egy (remélhetőleg használható) végzettségem
- 1 évig utána még dolgoznék, így nem GYES-t, hanem GYED-et kapnék, ami anyagi szempontból nem elhanyagolható különbség (pl ha történik valami a párommal vagy annak munkahelyével)
- munkatapasztalat után könnyebben el lehet helyezkedni majd később, miután a gyerek bölcsibe/oviba kerül
Hány éved van még hátra?
Egyetem mellett csak akkor lehet gyereked ha a szülők nevelik, mert nem bírnád.
Előbb fejezd be a sulit, utána munkatapasztalat és a gyermek.
Egyetem mellett semmiképpen.
És az egyetemet választanám. Pár évet várni nem a világ vége, viszont az egyetemet nem valószínű, hogy be tudnád fejezni úgy, hogy már ott a gyerek és sok évig nevelni kell. Így saját magad elől vennéd el azt a lehetőséget, hogy később megállj a saját lábadon, vagy bármiféle karriert építs, vagy csak simán jobb helyen helyezkedj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!