Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartom állatiasnak és megalázónak a szexet? Miért van ez így?
Undorító, hogy olyan sokan szeretkeznek, és sokaknak szerelemgyerekük is lesz.
Mindenki be van sózva, hogy mihamarabb párt találjon magának és b*sszon. Alantasan viselkednek az emberek, semmi tartás nincs bennük, legalábbis a 21. század fiatalabb társadalmára ez igencsak jellemző.
Tudom, vannak kivételek.
14:43
Az én eddigi életem is szinte végigkísérte a spiritualitás.
"Valahogy teljesen másképp tekintek a testiségre. Úgy érzem, hogy nincs rá szükségem...attól függetlenül, hogy pontosan tisztában vagyok vele, mennyire élvezetes. De nekem kevés...LELKIleg kevés. Nem ad annyit, amennyit szeretnék....."
Nagyon jól megfogalmaztad. :)
"Valahogy teljesen másképp tekintek a testiségre. Úgy érzem, hogy nincs rá szükségem...attól függetlenül, hogy pontosan tisztában vagyok vele, mennyire élvezetes. De nekem kevés...LELKIleg kevés. Nem ad annyit, amennyit szeretnék....."
szerintem is így van...bár ez elég cinkes egy olyantól,aki még nem csinálta(én xD )..de így tudom elképzelni a dolgot ahogy te tapasztaltad
Utolsó!
Igen, valóban...De ezt a szellemi-lelki egyesülést nem csak szexuális úton lehet elérni! Aki csak úgy tudja...azt szívemből sajnálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!