Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tartom állatiasnak és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartom állatiasnak és megalázónak a szexet? Miért van ez így?

Figyelt kérdés

Undorító, hogy olyan sokan szeretkeznek, és sokaknak szerelemgyerekük is lesz.

Mindenki be van sózva, hogy mihamarabb párt találjon magának és b*sszon. Alantasan viselkednek az emberek, semmi tartás nincs bennük, legalábbis a 21. század fiatalabb társadalmára ez igencsak jellemző.

Tudom, vannak kivételek.

2015. aug. 22. 16:08
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:

14:43

Az én eddigi életem is szinte végigkísérte a spiritualitás.

"Valahogy teljesen másképp tekintek a testiségre. Úgy érzem, hogy nincs rá szükségem...attól függetlenül, hogy pontosan tisztában vagyok vele, mennyire élvezetes. De nekem kevés...LELKIleg kevés. Nem ad annyit, amennyit szeretnék....."

Nagyon jól megfogalmaztad. :)

2015. aug. 23. 17:11
 52/58 A kérdező kommentje:
...Ahogy a 14:31-es válaszodat is.
2015. aug. 23. 17:13
 53/58 A kérdező kommentje:
Az orvosok pedig nem szentek. Vannak köztük is olyanok, akik alig értenek a szakmájukhoz. Tapasztalatból írom.
2015. aug. 23. 17:17
 54/58 anonim ***** válasza:
engem nem is érdekel,hogy így vélekedek a szexről ,sőt örülök neki . amúgy 22 éves vagyok én is. szerintem nem baj,hogy az emberek különböznek egymástól ^^
2015. aug. 24. 19:43
 55/58 anonim ***** válasza:

"Valahogy teljesen másképp tekintek a testiségre. Úgy érzem, hogy nincs rá szükségem...attól függetlenül, hogy pontosan tisztában vagyok vele, mennyire élvezetes. De nekem kevés...LELKIleg kevés. Nem ad annyit, amennyit szeretnék....."

szerintem is így van...bár ez elég cinkes egy olyantól,aki még nem csinálta(én xD )..de így tudom elképzelni a dolgot ahogy te tapasztaltad

2015. aug. 25. 22:56
 56/58 anonim ***** válasza:
84%
Tudod, van a szexualitásnak egy olyan szintje, ami spirituális élményt nyújt. Nem a l'art pour l'art reszelés, hanem annál sokkal magasabb szinten művelt érzékiség. Amikor két test és szellem együtt rezeg, egyesülnek az energiák... na ilyesmit egyedül nem lehet elérni.
2015. aug. 25. 23:42
 57/58 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Igen, valóban...De ezt a szellemi-lelki egyesülést nem csak szexuális úton lehet elérni! Aki csak úgy tudja...azt szívemből sajnálom...

2015. aug. 26. 10:41
 58/58 anonim ***** válasza:
81%
# 57: Nem, nem CSAK így lehet. De a szexualitásnak van egy olyan euforikus hatása, amit nekem személy szerint még semmilyen más módon nem sikerült elérnem. Hasonlót már igen, de pont olyat még nem.
2015. aug. 26. 13:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!