Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartom állatiasnak és megalázónak a szexet? Miért van ez így?
Undorító, hogy olyan sokan szeretkeznek, és sokaknak szerelemgyerekük is lesz.
Mindenki be van sózva, hogy mihamarabb párt találjon magának és b*sszon. Alantasan viselkednek az emberek, semmi tartás nincs bennük, legalábbis a 21. század fiatalabb társadalmára ez igencsak jellemző.
Tudom, vannak kivételek.
16:26
Több pszichés problémám is van, sok orvosnál jártam már. Viszont, attól még ez a véleményem.
Jó, legyen ez a véleményed.
Igazából azt gondolsz amit akarsz, de ha ilyen a hozzáállásod akkor miért kellett kiírnod egyáltalán.
Meg úgy mellesleg mit keresel pont ebben a témában?
Azért el tudnád viselni ha te is megkapnád ami jár, csak így, hogy nem kapod meg, kónnyebb lázadozni ellene.
Ismerős sztori, én a focival vagyok így, béna vagyok benne ezért utálom és így sose derül ki, hogy hülye vagyok hozzá.
Cserébe kerestem valami más sportot.
A te logikád is ugyan ez... csak nem ismered be. Alap szintű védelmi mechanizmus. Így zárkózol el az ismeretlentől csak cseszel végiggondolni.
16:33
Jelenleg nem járok orvoshoz, az eddigiek sem tudtak segíteni az egyéb gondjaimon. Maximum csak magamon tudnék, ha akarnék.
Alacsony a tesztoszteron-szintem is...
"Miért tartom állatiasnak és megalázónak a szexet?"
Ha nem volt semmilyen rossz tapasztalatod ilyen téren, akkor esetleg kaphattál nagyon prűd nevelést, vagy lehetsz aszexuális (bár tudomásom szerint nekik többnyire inkább csak semleges ez a téma, nem vágynak rá, de nem tartják undorítónak azt, ami az emberek többségnek egy csodálatosan jó dolog, és nem csak fizikai gyönyör forrása, hanem lelki, érzelmi szükséglet is, amiben jó esetben meg tudják élni a teljes elfogadást, az összetartozást és a szoros érzelmi közelséget valakivel, akit szeretnek).
Ha te nem tudod megfejteni, hogy nálad mi az oka, hogy így viszonyulsz ehhez a kérdéshez, egy jó pszichológus biztos tudna segíteni feltárni, feltéve persze, ha te szeretnéd, mert szeretnél ezen változtatni.
Én csak azt nem értem hogy ha neked nem kell és remekül megvagy nélküle,akkor miért írsz ki itt kérdést.
Én pl nem tudok focizni, utálom a labdás sportokat, remekül megvagyok nélkülük. Viszont nem írnék ki kérdést, hogy pl. hogy lehet szeretni vagy csinálni labdás sportokat amikor az uncsi. Egyszerűen csak nem foglalkozom vele és élem boldogan az életemet.
Ha te kiírsz ilyen kérdést akkor gyanítom hogy foglalkoztat téged a dolog.
Amúgy ez igenis alapvető emberi igény, aki tanult pszichológiát tudja hogy alapvető ösztön és igény a táplálkozási és önvédelmi ösztön mellet a szaporodási és fajfenntartási ösztön is. Különben kihalnának az élőlények. Mi emberek ugyanígy vagyunk vele, csak mi kordában tudjuk tartani az ösztöneinket. De végleg elnyomni nem lehet.
Ha nem eszel nem iszol az azonnal jelentkezik, de a szex megvonás meg pszichés problémákat okoz, és aki nem kívánja azzal általában más területen is vannak pszichés bajok, mint a kérdezőnél is, aki maga is írt erről.
Amúgy a szex se nem állatias se nem romantikus. Pontosan olyan amilyenné tesszük, ahogy csináljuk. Ha két ember szereti egymást, a legcsodálatosabb élmény lehet. De még akkor is ha csak szexuális vonzódás van közöttük.
Én mondjuk megalázóan és állatiasan IS szeretem, néha arra van igényem. :-)))
Még nem vagy olyan idős, hogy minden lehetőséget kimerítettél volna, úgyhogy arra biztatlak, hogy válassz ki egy szimpatikus orvost, vagy inkább orvosokat, mert ezek szerint fizikai és lelki problémád is van egyszerre és kövesd az utasításaikat. Ne egy-két hétig, hanem egy-két évig! Ha nem javul semmi, akkor keress másikat.
Az ilyen típusú betegeknél szerintem pont az a probléma, hogy a betegségüket nem fogják fel, nem is hiszik hogy betegek, ezért nem működnek együtt az orvosokkal, pszichológusokkal. Tényleg nem mindenkin tudnak segíteni, de sokkal több az, aki nem hagyja. Nekem több ismerősöm van, akik kigyógyultak, vagy javultak, meg olyanok is, akik nem hagyják (pedig ők lennének a könnyebb eset szerintem),
# 17
Az a gondolat, hogy te szeretkezzél valakivel, milyen érzéseket vált ki belőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!