Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nôk, akik elvárják, hogy a férfi gyúrjon, mert csak kigyúrt férfival hajlandóak járni, szoktak guggolni, hogy formásabb legyen a fenekük?
Mert ha nem, akkor az kettôs mérce: A férfinak kell tenni a jobb testért, nekik nem.
Akinek nem inge, ne vegye magára!
11: Nem baj, csak az ufós cinizmusnak nem láttam értelmét.
No, mindegy. :-)
szoktam guggolni es igen, azert h formas legyen hatsom.
de egyaltalan nem varom el senkitol hogy jarjon le kondizni.
nekem ez nem mervado egy kapcsolatban, inkabb az szamit hogy erezzem hogy szeret es torodik velem, ehhez nem kell kigyurnia magat senkinek...
22/L
Kérdező, szerinted? Minek törjék magukat, a pasi majd elfogadja őket úgy ahogy vannak :D természetesen nekik nem kell megfelelniük. Kiadják a listát, és nesztek balekok, lehet teljesíteni.
A "molett" lány pedig nem egyenlő az 500 tonnás "Kirov reporting" drabál tenyészkocával, függetlenül attól, hogy társkeresőn minek szépítik.
Őszintén, nekem egyetlen lány ismerősöm van, akiről tudom, hogy neki FELTÉTEL hogy a pasi ki legyen gyúrva. Ő maga is életmódszerűen sportol, minden nap gyúr, így tőle reális elvárás, már csak a hasonló életstílus miatt.
Minden más lány ismerősömet vagy hidegen hagyja hogy kondizik-e a srác, vagy max plusz pont, de nem elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!