Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a nôk, akik elvárják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nôk, akik elvárják, hogy a férfi gyúrjon, mert csak kigyúrt férfival hajlandóak járni, szoktak guggolni, hogy formásabb legyen a fenekük?

Figyelt kérdés

Mert ha nem, akkor az kettôs mérce: A férfinak kell tenni a jobb testért, nekik nem.

Akinek nem inge, ne vegye magára!

2015. aug. 21. 21:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy leírtad. De gondoltam attól még csak nem baj, ha írok..
2015. aug. 21. 22:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Egyéni ízlés kérdése. Én az izmot nem várom el, viszont azt elvárom, hogy ne legyen vágósúlyban egy férfi. Nekem inkább a vékony testalkat tetszik.
2015. aug. 21. 22:23
 13/19 A kérdező kommentje:

11: Nem baj, csak az ufós cinizmusnak nem láttam értelmét.

No, mindegy. :-)

2015. aug. 21. 22:26
 14/19 anonim ***** válasza:

szoktam guggolni es igen, azert h formas legyen hatsom.

de egyaltalan nem varom el senkitol hogy jarjon le kondizni.

nekem ez nem mervado egy kapcsolatban, inkabb az szamit hogy erezzem hogy szeret es torodik velem, ehhez nem kell kigyurnia magat senkinek...

22/L

2015. aug. 21. 22:37
 15/19 anonim válasza:
Nagy kerek hátsóm van, izmos combom, mégis egy nagyon vékony pasiba vagyok belezúgva, aki nem igazán izmos... :)
2015. aug. 22. 00:02
 16/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerinted? Minek törjék magukat, a pasi majd elfogadja őket úgy ahogy vannak :D természetesen nekik nem kell megfelelniük. Kiadják a listát, és nesztek balekok, lehet teljesíteni.

A "molett" lány pedig nem egyenlő az 500 tonnás "Kirov reporting" drabál tenyészkocával, függetlenül attól, hogy társkeresőn minek szépítik.

2015. aug. 22. 00:27
 17/19 anonim válasza:
Tenyészkoca.... :'D
2015. aug. 22. 01:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Őszintén, nekem egyetlen lány ismerősöm van, akiről tudom, hogy neki FELTÉTEL hogy a pasi ki legyen gyúrva. Ő maga is életmódszerűen sportol, minden nap gyúr, így tőle reális elvárás, már csak a hasonló életstílus miatt.

Minden más lány ismerősömet vagy hidegen hagyja hogy kondizik-e a srác, vagy max plusz pont, de nem elvárás.

2015. aug. 22. 02:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Én annyit várok el, hogy legalább annyit sportoljon a pasi is, mint amennyit én megteszek nőként. Szerintem így kvittek vagyunk. Amúgy meg nekem nem kell felpumpált izomzat, csak ne legyen túlsúlyos meg gebe, én is teszek azért, hogy ne legyek szélsőséges testalkatú.
2015. aug. 22. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!