Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással volt ilyen?
Pár napja vonattal utaztam. Mikor vártam a vonatra, beszédbe elegyedtem egy nénivel. Mikor befutott, felkapta 1 srác a néni csomagját, hogy segítsen. Intettem neki, hogy menjen a néni után, ne udvariaskodjon velem. Erre erősen megfogta a derekam, és a vonat felé irányított, mit volt mit tenni, felkászálódtam. Beültem egy fülkébe, mellém a néni, utánunk meg a fiú a barátjával. Ott vettem igazán szemügyre. Nagyon vonzónak találtam.
Amint a néni elment, a fiú mellém huppant. Itt történt velem olyan, ami eddig soha. Attól benedvesedtem, hogy pár centire ül mellettem. Szinte beleremegtem, annyira vonzott. Nem tudtam hova tenni a kezem, a lábam, csak azon vergődtem, hogy hogy elegyedjek szóba vele. Az egész fiú úgy vonzott, nem csak szexuálisan, hanem mindenhogy. Ő is hasonlóan lehetett, mocorgott, pakolászta a kezeit, hol mellém, hol az ölébe. Sajnos nem elegyedtünk szóba, csak kekszel kínált meg, amit elfogadtam, megköszöntem, de nem kezdtünk beszélgetni. Pedig a mellette ülő barátja is intett neki, hogy csináljon valamit, ő meg csak ingatta a fejét. Mikor leszálltunk, én megálltam bíbelődni, ő meg csak állt mellettem pár méterre. Végül feladtam és elsétáltam.
Sose éreztem még ilyet senki iránt, pedig volt pár kapcsolatom. Nagyon nagyon vonzott az egész fiú. Esküszöm nem csak szexuálisan, mindene vonzó volt a hangja, ha csak egy pillanatra hozzám ért volna, vagy beszélgetünk én kész lettem volna. Ez ilyen "első látásra" szerelem, vagy csak kémia? Mit tegyek, hogy elfelejtsem?
22/L
Nem, nem akarom megkeresni. Ennek így kellett lennie.
Csak nagyon meglepődtem, hogy ilyen tűz éghet bennem, soha soha nem szították még fel ennyire.
Akkor lehetne, ha elkéri a számom. :P
De tuti, hogy hatalmas élmény volt nekem, ezután valami ilyesmit fogok keresni a férfiakban.
miért nem mondtad neki azt , hogy "Hiszel a szerelem első látásban vagy sétáljak el előtted még egyszer"? -van ez az idézet
:)
Mert nem is értettem mi van velem, mintha áramot vezettek volna a testembe, a gondolataim pedig egymáson bukdácsoltak át.
Majd ha újra összefutok vele, megkérdezem, hogy hányszor kell még együtt utaznunk, hogy szóba álljon velem... :P
Milyen külső jegyei voltak annak a fiúnak?
(22/F)
Ha megtalálom, eskü megírom! ;)
9. miért érdekel? Esetleg magadra ismertél? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!