Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 évesen prostihoz menni ciki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen prostihoz menni ciki?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok még.

2015. aug. 20. 12:09
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Ha már prostihoz megyek,olyan nőt választok,aki jól néz ki és igényes a képek alapján.

2015. aug. 20. 12:44
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
#7 Az igényes, lakásos prostik nem nemibetegek, és nagyon jól meg tudják játszani, hogy élvezik. Sőt, van olyan is, hogy tényleg élvezik. A nem fizetős lányok is élveznék adott esetben akár egy ronda pasival is, ha hajlandók lennének vele szexelni.
2015. aug. 20. 12:59
 13/38 anonim ***** válasza:
20%
Hát persze... legalábbis könnyebb ezt hinni, mint a valóságot látni. A pénzed kell neki, nem te és ezen semmi nem változtat. Ez pont ugyanaz lesz, mint a jobb kezeddel otthon, csak ő lélegzik is. Semmivel sem több. Teljesen leszarja, hogy ki vagy, és miért vagy ott, amíg fizetsz. Lehet szép, illatos és jó színésznő, attól még az aki, és azért teszi, amiért. A többi csak dekoráció. Pont ugyanolyan üres nagy kalap szar lesz, mint otthon egyedül. És pont annyira nem fog jelenteni semmit sem.
2015. aug. 20. 13:02
 14/38 anonim ***** válasza:
Miért az egy éjszakás másabb?Nem.
2015. aug. 20. 13:03
 15/38 anonim ***** válasza:
88%

Egy szóval sem mondtam, hogy az másabb. Az is pont ennyire nagy nulla. De azt legalább mindkét fél azonos okokból akarja.

De miért kell igénytelennek lenni egyáltalán? Miért nem lehet várni és tenni a jobbért? Olyanért, ahol a végén van ölelés, puszi, érzelem is? Ezt nem értem...

2015. aug. 20. 13:05
 16/38 anonim ***** válasza:
40%
Nem olvastam a kommenteket, de mi lesz másabb, ha végre sexelsz? Megmondom én: semmi. Nekem az első csajom 21évesen volt és nem bántam meg. Semmi nem lett másabb.
2015. aug. 20. 13:12
 17/38 A kérdező kommentje:

Minek várjak?

Úgysem lesz jobb.

Ciki,de végre kipróbálom.

2015. aug. 20. 13:25
 18/38 anonim ***** válasza:

Nyilvánvalóan a legjobb lenne, ha olyan nővel veszted el a szüzességed, akivel szerelmesek vagytok egymásba, és neki is te vagy az első. Nekem ez így sikerült, és egy felejthetetlen emlék. Nem is a szex miatt, amiben ügyetlenek voltunk, hanem az azt követő érzelmek miatt.

Ha prostihoz mész először, akkor annak egy veszélyét látom, hogy nem tudod helyén kezelni a dolgot. Esetleg egész életedre kihatóan torzan fogod átélni a nemiséget.

Viszont vannak olyan lányok, akik kimondottan vállalnak szüzességelvételt, ez biztos nem véletlen, van tapasztalatuk, lehet, hogy nem olyan veszélyes a későbbi szexuális életedre mint gondolom.

A talán kisebb veszély, hogy túl fiatal vagy. A hozzád hasonló korú lányok döntő többsége éretlen erre a munkára. A pár évvel idősebb korosztályt ajánlanám, de egy 22 éves kislány neked talán már "néni".

Ha mész, akkor azt értsd meg, hogy itt te nem kapcsolatot, nem szerelmeskedést kapsz, hanem ez egyfajta szórakozás. A lányoknak ez munka, de ha kölcsönösen emberként állunk egymáshoz, akkor nincs ezzel gond. Ha egy lány lekezelő veled, akkor ne maradj ott (ritka, de előfordul). Ugyanúgy te is viselkedj barátságosan, kedvesen. Ha másért nem, azért mert azt fogod visszakapni amit adsz.

A rossz hír az, vagy jó hír, nem tudom melyik, hogy a fentiek miatt igazából nem fogod elveszteni a szüzességed. Fizikailag igen, de lelkileg nem, pedig az számít. Lehet viszont utána nagyobb önbizalmad, és kevésbé fogsz félni a lányoktól.

2015. aug. 20. 13:32
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Hogy egy kicsit másabb nézetű válasz is legyen. Ott van Dan Bilzerian, minden szemszögből megtehetné, hogy EGY rendes nője legyen. Van pénze, mondhatni sikeres, biztos lenne akiknek tetszik is. És ő mégis kurvåzik. És még rajta kívül egy csomó milliomos ezt csinálja. Ezekről az emberekről az jut eszünkbe, hogy igényesek. Magángép, yachtok, luxusautók, saját szigetek a tengeren. De téged igénytelennek látnak, ha meg akarsz dugni valakit pénzért, mert másképp nem vagy nagyon nehezen menne. 21/F
2015. aug. 20. 13:38
 20/38 A kérdező kommentje:

A semminél ez is jobb.

"Normális" lánynak nem kellek a külsőm miatt.

2015. aug. 20. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!