Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 körüli férfiak, jól esne nektek ha tudnátok, hogy tetszetek egy 10 évvel fiatalabb nőnek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 10:28
1/8 anonim válasza:
Ha az a nő 120 kiló, és ragyás, akkor nem. A kor nem érdem, hanem állapot.
2/8 anonim válasza:
Elso. A ragya itt ott lehet szep is. Szexepil :)
3/8 anonim válasza:
"A ragya itt ott lehet szep is."
Ezt én el nem tudom képzelni. Mondj rá páldát.
Persze, hogy jól esne. Plusz ha van rá lehetőség, akkor élnék is az alkalommal.
4/8 anonim válasza:
Mivel pont egy hasonló helyzetben vagyok, ezért tetszene, ha konkrétan szimpatikus lennék neki, és ezt megtudnám. Nem akartam volna, hogy ennyivel fiatalabb legyen, mert nem érzem ezt így fair-nek, de így alakul, és ez nekem fura is, mert nem tudom jó lesz-e. :( Főleg, hogy őneki ez nem lesz-e zavaró. Másfelöl meg, hogy el tud-e fogadni...
5/8 anonim válasza:
44F a párom én 25N, neki furcsa volt hogy ennyivel fiatalabb nő is oda lehet érte :)
6/8 anonim válasza:
Persze. Ha összeillenénk, lehetne akár több is.
7/8 anonim válasza:
ideális körülmények között (független állapotomban) igen, persze, naná :)
Így, hogy már párban vagyok, inkább kényelmetlen, zavarba hozó.
8/8 anonim válasza:
Nálunk a férjem fiatalabb 7 évvel nálam. 15 éve rajong értem, a tenyerén hordoz. Imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!