Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jelezzem egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem egy fiú barátomnak, akivel sok időt töltök, hogy szeretnék vele lefeküdni?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap megengedte, hogy nála aludjak hétvégén, mivel két napig leszek Pesten, ő meg ott lakik, és nála alszom. De nem akarom letámadni. Szoktunk flörtölni egymással, de nem tudom, hogy akarna e többet is, én viszont nagyon kívánom őt.
2015. aug. 19. 15:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Oké,várom,így nem tudok aludni sem ,mi lesz így na mindegy rádbízom,csak ügyessen 😂
2015. aug. 19. 21:45
 32/35 anonim ***** válasza:
na, erre én is kivi vagyok:)
2015. aug. 20. 04:01
 33/35 anonim ***** válasza:
Egyszerűen elküldöd neki a kérdés linkjét. :-)
2015. aug. 20. 08:36
 34/35 anonim ***** válasza:
Na,lerugtad már a bugyidat?
2015. aug. 21. 17:56
 35/35 anonim ***** válasza:
melyik tanácsot fogadtad meg végül?
2015. aug. 25. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!