Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem egy fiú barátomnak, akivel sok időt töltök, hogy szeretnék vele lefeküdni?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap megengedte, hogy nála aludjak hétvégén, mivel két napig leszek Pesten, ő meg ott lakik, és nála alszom. De nem akarom letámadni. Szoktunk flörtölni egymással, de nem tudom, hogy akarna e többet is, én viszont nagyon kívánom őt.2015. aug. 19. 15:32
11/35 anonim válasza:
Én ellátlak jótanácsal te meg lehülyézel,szép vagy kisanyám de nem baj mert egy egész éjszakám van erre a próblémára 😤 egy köszönöm jól esett volna európai módra de ezek után nincs több tanács csak ,ha szépen kéred 😂
12/35 A kérdező kommentje:
De az nem jó tanács, hogy nyúljak rögtön be neki. Nem akarom lerohanni. :D
2015. aug. 19. 17:51
13/35 anonim válasza:
Szoktatok flörtölni és megengedi ,hogy nála aludj és te nem mered megfogni ezt a jómadarat?! Milyen csaj vagy te? 😁 esetleg szűz vagy még? Mikor nem figyel hopp benyulsz gatyóba és már húzod is be a hálóba vagy a konyhaasztalra,ahová akarod 😂
14/35 anonim válasza:
Leültök az asztalhoz enni és te az asztal alatt megcirógatod a lábaddal ott :)
15/35 anonim válasza:
Inkább asztal fölött és ,ha már leültök enni ne tömjétek degeszre a hasatokat,az nem lesz jó.
16/35 A kérdező kommentje:
Majd mondom neki, hogy ne egyen sokat, inkább filmezzünk.
2015. aug. 19. 19:39
17/35 A kérdező kommentje:
Amúgy az asztal fölött hogy cirógassam meg a lábammal? :O
Azt csak asztal alatt tudom, üljek az asztal tetejére??
2015. aug. 19. 19:43
18/35 anonim válasza:
Ha nem vagy kiskorú,vigyél egy üveg bort,iszogattok,flörtölgettek ahogy már szoktatok aztán csak veszi a bátorságot ez a üreginyúl és rádmozdul.Ha nem akkor nincs mese erőszakold meg aztán uzsgyi ,lelépsz,megmondod te ott se voltál soha.
19/35 A kérdező kommentje:
:DDDDD
Nem vagyok kiskorú, 19 vagyok. Megerőszakolni azért nem kéne. Elég csendes srác, majd leitatom. Nem kell félteni, ha vele vagyok, kifejezetten megbátorodom.
2015. aug. 19. 19:51
20/35 A kérdező kommentje:
üreginyúl :))))))))
2015. aug. 19. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!