Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől alakulhat ki két testvér között szerelem?
Hej skacok, túl bonyolítottátok a terepet Caps Locknak és biztos, hogy ezért értette szemétségnek még az első két választ is.
Gondoljatok bele, megkülönböztettétek a kicsi és a nagybetűket, használtatok ékezeteket, de láttam hogy még valaki veszőt és jesszusom még írásvégi jeleket és smiley-t is használt(hatalmas respect)! Én nem tudom hogy képes lennék rá.
KEDVES CAPS LOCK
MITOL ALAKULHAT KI KET TESTVER KOZOTT SZERELEM
Amúgy meg nem az a kérdés hogy mitől alakulhat ki a szerelem két testvér között, hanem hogy egyáltalán mitől alakulhat ki a szerelem (tudtommal egy hormon) és mi az ami a testvérek esetében ezt megakadályozza, hogy ki alakuljon.
Őszintén szólva nekem is szúrta a szemem, h ez első néhány válaszoló hogy leugatta a kérdezőt!
Érdekes kérdés, ami feldobtál!
Ha a 2 testvér nem együtt nő fel, akkor el tudom képzelni a szerelem kialakulását úgy, h azt ne tartsuk betegesnek.
Ha együtt cseperednek fel, akkor már súlyos érzelmi torzulásról lehet szó! Lehet súlyos szeretethiány, vagy valami egyéb negatív irányú lélektani változás. Azt hiszem, ezt pontosan meg tudná mondani egy pszichológus! Én inkább csak elmélkedek!
IGEN FA SZFEJEK, IRTAM VALASZT MEGHOZZA A MASODIKOT
A kivancsisagbol,vagy a szerelem hianyabol,de inkabb a kivancsisag,erdeklodes
Ezt a választ te írtad.
Ez a válasz 80%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-09 20:24
ES NEM VAGYOK SEM ROMA SEM VEREKEDOS TIPUS CSAK EGYSZERUEN FELBA SSZATOK AZ EMBER AGYAT,SZOVAL ENGEM A TI VELEMENYETEK EGYELTALAN NEM ERINT,SOT NEM IS ERDEKEL,CSAK ANNYI ITT A BUNKO HOGY HEMZSEG,MINDEN KERDESNEL EZEN AZ OLDALON VAN EGY KET NORMALIS VALASZ A TOBBI CSAK CSUFSAG,TI AZT HISZITEK HOGY 12-13 EVESEN MINDENT TUDTATOK?HUZZATOK A PI CSABA
...ANNYI ITT A BUNKO HOGY HEMZSEG....
veled az élen :) ha ez az egész téged nem érint, akkor miért akadtál fent rajta ennyire? :)
Sziasztok. Nekem ikertesóm van, és ellenkező nemüek vagyunk.
17 évesek vagyunk.
Fogalmam sincs, hogy szerelmes vagyok-e belé, de ha nincs velem, szinte szenvedek.
Eltudom kébzelni, hogy más tesók is hasonlóan éreznek egymásiránt még akkor is ha nem ikrek.
Szerelem? Miért baj ez?
Lehet Platoi is, nem muszály beteljesednie.
Egyébként ez csak nálunk ekkora tabu.
Nem követnek el vérfertőzést, (Incestus) ha pettingelnek egymással.
A húgomnak (18 éves lesz néhány héten belül) szép arca, hosszú barna haja, világoskék szeme, karcsú teste, formás popsija, helyes kis mellei, hamvas bőre, köldökpiercingje, és ragyogó kisugárzása van.
Most akkor én is beteg állat vagyok? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!