Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hátrány a pasiknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hátrány a pasiknál, ha a nő dohányzik?

Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 20:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is dohányzom, (napi 1 szivar) de ha asszonyka szájában meglátnám.... Lenne balhé...
2015. aug. 18. 20:51
 12/16 anonim ***** válasza:
nálam majdnem 0 eséllyel indulnak a dohányosok
2015. aug. 18. 21:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Én megnézem a szép lányokat az utcán,de ha meglátom,hogy cigi van a kezében vagy a szájában már fordítom is a fejem a másik irányba,nem számít mennyire szép a cigi elfogadhatatlan.
2015. aug. 18. 21:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Semmiképp sem előny
2015. aug. 18. 21:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Dohányzó nőként írom: igen, hátrány. Egy dohányzó pasinál nyilván nem az. De egy nemdohányzónál sokszor kizáró ok.

A barátom nem dohányzik, őt zavarja (bár a puncim ízére még nem panaszkodott ;) ), de tolerálja, hogy néha elszívok egy-egy cigit a társaságában is. Igyekszem nagyon keveset szívni, ha vele vagyok, mert engem is zavar, hogy utána nem tudok hozzábújni, megcsókolni, mert neki ez kellemetlen. (Otthon persze rögtön fogmosás, mosakodás, de ezt nem lehet mindenhol megoldani...)

Végül is nem rossz, mert erősen motivált vagyok a leszokásban...

2015. aug. 18. 23:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Szokjatok le ! Csak penz pocsekolas!
2015. aug. 19. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!