Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek tetszik a nike...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszik a nike air max cipő egy fiún?

Figyelt kérdés

2015. aug. 17. 20:35
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Nem másoknak akarjak megfelelni?

Hülye duma.

A külsőség "másoknak" szól.;)

2015. aug. 18. 17:36
 22/28 A kérdező kommentje:
*Ne
2015. aug. 18. 17:36
 23/28 anonim ***** válasza:

Aha, szóval te "villogni" akarsz másoknak a cipőddel, mert azt hiszed ezzel, hogy...? Ööö, mit is hiszel? Mint említettem, nem tetszhet mindenkinek minden. Te csak azért veszed meg a dolgokat, mert az most menő és divat, szóval megveszed, hogy ki ne maradj a sorból, még akkor is ha neked épp nem tetszik?

Nem értem a logikád. Én nem azért veszem, amit veszek, hogy mások lássák, hogy én is beálltam a sorba, sem azért hogy másoknak tetszedjek. Azért veszem, mert NEKEM tetszik és én jól érzem magam abban a ruhában/cipőben/stb.

2015. aug. 18. 17:41
 24/28 A kérdező kommentje:
Jól van.Ügyes vagy.
2015. aug. 18. 18:20
 25/28 anonim ***** válasza:

"bírom az ilyen okoskodó embereket, mellesleg én nem tehetek róla, hogy neked csak az 5 ezer forintos PVC meg ásványvizes flakonból készült cipőkre futja :"

Én napi szinten vagyok kapcsolatban kínai gyárakkal, így talán kicsit több rálátásom van ezekre a dolgokra, mint egy hisztiző, divatmániás tinilánynak. Mellesleg akkor sem vennék fel egy ilyen giccses nájki cipőt, ha fizetnének érte (pláne nem utcai használatra).

"Csak irigy.:)

Tipikus magyar felfogás:Ha valaki valami jót élvez-jobbat,mint ő-mindenképp mondania kell valami negatívumot."

Mire legyek irigy? Arra, hogy egy tornacipővel akarsz menőnek tűnni a lányoknál, ha már nem látják benned a férfit?

28/F

2015. aug. 18. 18:30
 26/28 A kérdező kommentje:

Nem,csak én nem vagyok egy elvont ember,aki sz.arik rá mások véleményére.

Ha meg nem tetszik,nyilván nem veszem meg.

2015. aug. 18. 18:57
 27/28 anonim ***** válasza:

"Jól van.Ügyes vagy."

Na mi van, ennyire futotta? Veled élmény beszélgetni..

Attól már miért lenne valaki elvont, ha letojja mások véleményét??! Hány éves vagy, 12?

Ha kijön valami újabb tinihóbort, ami nekem kicsit sem tetszik, akkor nem fogom megvenni egyértelműen, és magasból le fogom tojni mások véleményét erről. Ha nekem nem tetszik nem veszem meg, csak azért mert "Jajj mások mit fognak ehhez szólni".

"Nem,csak én nem vagyok egy elvont ember,aki sz.arik rá mások véleményére.

Ha meg nem tetszik,nyilván nem veszem meg."

Ez meg eléggé ellentmondásos, hisz elvileg te nem veszel meg valamit, ami neked nem tetszik, de mégis itt durrogsz, mert sokaknak nem tetszik az air max, amivel te elég nyilvánvalóan villogni akarsz a lányoknál.. + attól, hogy nem veszel meg valamit, ami neked nem tetszik, de a nagy többségnek van olyanja, nem egyenlő azzal, hogy sz*arz a véleményére. De nem lehet úgy élni, hogy mindenki véleményét figyelembe veszed.

2015. aug. 18. 19:08
 28/28 anonim ***** válasza:

ajj hogy itt bárki bármit kérdez úgy is csak bántják...mert mindig okosabb a másik

Nem szépségre megy ez a cipő szerintem, ha kényelmes hord, ha neked tetszik viseld.. egy nő ha felvesz magassarkú cipőt az inkább megy a férfiaknak való tetszelgésnek mint a kényelemnek..én nem is szeretem, pedig jobb a tartásom ha azt viselem, de a lábam egész nap fáj azt meg nem akarom. a puma se jobb mint a nike...de te sportos emberke lehetsz ha csak ilyen sportos cipőket viselsz erről nyilván kialakít egy nő egy képet, az meg csak jó, nőként mondom :)

DE ha az kell hogy mi tetszik a lányoknak akkor tessék változatosnak lenni mint pl.

[link]

[link]

[link]

a ruhákat tessék nézni ne a modelleket!

ja és az egyéniség a fontos, pl ismerek egy pasit akinek pont a sportos cuccok állnak jól, hiába dolgozik irodába nem tudnám elképzelni öltönybe napi szinten..

2015. aug. 18. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!