Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek tetszik a nike...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszik a nike air max cipő egy fiún?

Figyelt kérdés

2015. aug. 17. 20:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik egy fiún, de én sem venném fel.

Főleg nem a neon zöld-rózsaszín-hupikék-narancssárga és még sorolhatnám milyen színösszeállításokban kaphatóak..

19/L

2015. aug. 17. 20:58
 12/28 A kérdező kommentje:

Én sem szeretem a cicomás dolgokat.

Fekete és fehér színű.

Van még ferrari puma,ez sem tetszik?

2015. aug. 17. 21:06
 13/28 anonim ***** válasza:

"40-50 ezer forintért nem szart adnak, hanem minőségi anyagot."

Ugyanazon a kínai hajón ragasztják ezeket a cipőket, mint ahol az én 5 ezer forintos cipőmet...Mellesleg ki az, aki sportcipőt hord a hétköznapok során?

2015. aug. 18. 04:20
 14/28 anonim ***** válasza:
Figyelj,szerintem egy lány meg fogja nézni,hogy milyen cipő van rajta és lehet,hogy kialakít egy képet rólad,de ha normális akkor nem az fog számítani,hogy air max van-e rajtad.. 18/L
2015. aug. 18. 11:18
 15/28 anonim ***** válasza:

amúgy látszik hogy nagyon butácska vagy, abszolút nem vagy tisztában a dolgokkal.

ma már szinte mindent Kínában gyártanak, mivel a melósok fillérekért dolgoznak, és annyian vannak mint a "kínaiak".

csak a bibi ott van hogy nem mindegy milyen alapanyagból!

ugyanis egy jó nevű külföldi óriáscég ha csinál egy gyárat Kínában, és ott kezd el termelni, az nem azt jelenti hogy egyen értékű azzal a minőséggel amit az Ázsia Centerben veszel!

attól hogy rizsszeműek vannak a gyártósoron, semmi közük a technológiához és az anyagminőséghez, azt minden esetben a gyár saját mérnökei határozzák meg, milyen anyagból legyen a termék.

érdekes nekem miért bírja 6 éve a cipőm?

amit nem is Kínában, hanem Tajvanban csináltak.

talán nem véletlenül került anno 40 ezerbe, és talán nem véletlenül bírja 6 éve hibátlanul.

bírom az ilyen okoskodó embereket, mellesleg én nem tehetek róla, hogy neked csak az 5 ezer forintos PVC meg ásványvizes flakonból készült cipőkre futja :)

2015. aug. 18. 11:36
 16/28 A kérdező kommentje:

Csak irigy.:)

Tipikus magyar felfogás:Ha valaki valami jót élvez-jobbat,mint ő-mindenképp mondania kell valami negatívumot.

2015. aug. 18. 11:57
 17/28 anonim ***** válasza:

A lányok igen is megnézik, h a fiún milyen cipő van és nem árt, ha az tiszta. ;)

Ha én meglátnálak benne azt hinném edzésre tartasz, vagy onnan jössz. :D

17/L

2015. aug. 18. 12:00
 18/28 A kérdező kommentje:
Akkor linkelj már egy cipőt,ami jó.-.-
2015. aug. 18. 12:11
 19/28 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik se fiún, sem lányon.:)
2015. aug. 18. 12:56
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit vagy úgy oda, nem tetszhet mindenkinek, ez van.

Szerintem szörnyen néz ki és 1000 Ft-t nem költenék ilyen cipőre, nem hogy 50 ezret, de ha neked tetszik, hát akkor vedd fel és ne az érdekeljen, hogy a kinek tetszik. Ne másoknak akarj megfelelni...

2015. aug. 18. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!