Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk. Megválaszolnátok? 22L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Megválaszolnátok? 22L

Figyelt kérdés

Na szóval röviden a lényeg. A minap segített nekem az egyik barátom. Magától ajánlotta fel, de csak 10 perc volt az egész, viszont nekem nagy segítség volt. Örültem neki és a köv. mondtam: "Jaj, olyan édes vagy, nagyon szépen köszönöm."

Na most, totál odavolt, hogy azt mondtam neki, hogy édes... Elkezdte nekem mondani, hogy de jól esik, ha ilyet mondasz nekem...

Igazából nincs ezzel semmi gond, örülöj, hogy örül, DE. Van barátnője. Akiknek kapcsolatuk van, ilyen apróságnak egy baráttól minek örülnek meg ennyire? Nem mertem megkérdezni, hogy a barátnőd nem mond ilyesmiket neked? Szerintetek nem, azért reagált úgy, ahogy?

2015. aug. 16. 15:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#8 Végre valaki, aki tud kérdést értelmezni és megválaszolni. Majd talán beszélek vele erről, mert a múltkor említette a dolgot, illetve fontos számomra a barátsága.
2015. aug. 16. 16:39
 12/15 A kérdező kommentje:
#10 Te sem érted. Én minden számomra fontos embert értékelek. De ahogy ő reagált egyetlen szócskára, az fura volt. Jól esett, hogy neki jól esik, de szerintem valami gobdja lehet. Lelki... Sok jele van. De kisregényt nem írok. Itt úgy is félreértenek mindent.
2015. aug. 16. 16:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát ha csak a történet töredékét írod le akkor ne várd ,hogy átlássuk a teljes képet!
2015. aug. 16. 16:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Dehogy értjük félre, te azt akarod h azt mondjuk totál beléd van zúgva, pedig nincs így, ki kell ábrándítsalak :P
2015. aug. 16. 21:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Te észlény. Nem akarok semmit tőle, nem úgy nézek rá, de ehhez nincs közöd. De mint látom az emberek java itt értelmi fogyatékos, szóval azt hiszel amit akarsz. :D
2015. aug. 16. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!