Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a mai férfiak nem tudnak érzéki élmény nyújtani? ( TISZTELET A KIVÉTELNEK, bár én még nem sok ilyennel találkoztam)

Figyelt kérdés
Eddig életemben egy embernél éreztem ezt, azóta soha senkinél miért van ez? Ezalatt nem csak szexuális dolgokra gondolok, hanem minden egyéb fizika vagy lelki dologra!

2015. aug. 16. 14:00
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nem kis hamvas tini vagyok az igaz, de még egyetemre járok.. Szóval nem hiszem hogy annyira öreg lennék.. A diszkó patkányai sosem voltak a "célközönségem" tekintettel hogy általában egy tízessel idősebb pasikkal volt kapcsolatom
2015. aug. 16. 15:44
 22/27 anonim ***** válasza:
19-es, te beteg vagy! :D
2015. aug. 16. 15:46
 23/27 anonim ***** válasza:
Tízessel idősebbekkel? Akkor meg minden más helyett beszél a : pénz & sárm. :) Berényi Mikinek hívták? :D
2015. aug. 16. 15:48
 24/27 A kérdező kommentje:
Hát mivel kb annyit keresek a munkámmal mind az eddigi partnereim is, ami amúgy se túl sok így sosem a pénzre mentem főleg hogy általában a randiaink is olyanok voltak hogy vagy egymásnak főztünk vagy sűrűn csak túráztunk (amit be kell vallani hogy nem túl pénzigényes egyik sem) így aki ismer az tudja hogy sosem érdekelt más pénze! Ha véletlenül valahova elmentünk nyaralni ott is mindenki a saját részét fizette! De azét köszönöm a sok előítéletet!
2015. aug. 16. 15:53
 25/27 anonim ***** válasza:
Nekem nincsen ilyenre panaszom.:)
2015. nov. 5. 07:26
 26/27 anonim ***** válasza:

Egyvalamivel legyél tisztában: a partnereidet TE választod. És ha mindig ugyanaz a problémád, akkor valószínűleg rosszul választasz. Ezt kellene tudatosítanod, hogy miért...

magadban. Ez olyan, mintha az étteremben olyan ételt választanál, ami nem ízlik, és az éttermet hibáztatnád. Hidd el, vannak olyan férfiak, akik képesek érzékiek lenni minden téren, csak meg kell őket találni.

2015. nov. 5. 10:05
 27/27 anonim ***** válasza:
Eddig úgy tudtam, hogy a vastag pénztárcától minden nő elmegy egyből... :)
2015. nov. 5. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!