Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a mai férfiak nem tudnak érzéki élmény nyújtani? ( TISZTELET A KIVÉTELNEK, bár én még nem sok ilyennel találkoztam)
Figyelt kérdés
Eddig életemben egy embernél éreztem ezt, azóta soha senkinél miért van ez? Ezalatt nem csak szexuális dolgokra gondolok, hanem minden egyéb fizika vagy lelki dologra!2015. aug. 16. 14:00
11/27 anonim válasza:
Mert ma már nem igénylik a nők a nyálas dolgokat.
12/27 anonim válasza:
Érzékiség alatt mit értesz? Mert én például nagyon gyengéd vagyok, legalábbis a volt párom ezt nagyon szerette bennem. Nálunk más dolgokon bukott meg a dolog, de szerintem nőknek nincs az a simogatás-mennyiség, ami elég... :p :) (na jó, egy határ biztos van) 36/F
13/27 A kérdező kommentje:
Az érzékiség hiánya nem ugyan az mint a romantika hiánya!
A partnerem aki érzéki volt nem volt éppen romantikus, de simogatás volt rendesen ;-) és nyakcsók, volt hogy előkerült a tejszínhab és hasonlók...
2015. aug. 16. 14:59
14/27 anonim válasza:
Hát a tejszínhab azért elég gyakran előkerül, főleg születésnapokon :)
15/27 anonim válasza:
Ha csikis az illető, akkor bebukta... :D Gondolom nem cserélted ki a tejszinhabot borotvahabra... :D
16/27 anonim válasza:
Lehet, először magadban kellene elkezdened keresni a hibát, utána a FÉRFIAKBAN?
(jó femináci lenne belőled...)
17/27 anonim válasza:
Mert csúnya vagy és nem kívánnak.
18/27 anonim válasza:
Mert nem támasztják eléjük követelménynek. Amit én adnék, attól te ámulnál, ám nem vágyom arra, hogy bizonygassam ezt bárkinek is. :)
19/27 anonim válasza:
Már nem vagy hamvas 18 éves kis tini, akinek élvezet a kőkemény cicijeit szívni, nyalogatni, az idő múlásával a helyzet csak rosszabb lesz. Nemhogy érzéki élményt nem fognak nyújtani, de egy gyors kényszerürítésen kívül már semmire nem számíthatsz, aztán mehetsz isten hírével. Tudom, hogy ezt nehéz elfogadni, de ha fiatalabb korodban nem a diszkó szépfiújával keféltetted volna rojtosra a lukadat akkor talán most lenne valaki akivel nem csak egy gyors menet jutna a klotyón.
20/27 anonim válasza:
Történetesen ismerem a kérdezőt, olyannyira hogy abból az 5-ből én vagyok az egyik... Sem a külsővel, sem a teljesítményével nem volt semmi bajom, de mivel ő nálam jelentősen fiatalabb így nem egyeztek meg az igényeink... Amikor az ember napi 12 órát dolgozik lehet hogy heti 7 szex esetén mar nem törődik az érzékiséggel, mikor nekem ez bőven kielégítő volt számára viszont nem ez szakító ok is lett, de mind ezt nem bánom mert azóta találtam olyat akivel minden működik. És a kapcsolatunkat nem bánom de sok mindent tanultam belőle, és most tudok olyat nyújtani a jelenlegi páromnak amivel mind2-en boldogok vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!