Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megprobalnatok lefektetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megprobalnatok lefektetni?

Figyelt kérdés

Szuz srac vagyok viszont neten megismertem egy elegge szabadszellemu lanyt. Ha talalkoznank egeszen biztos vagyok benne hogy meg tudnam fektetni viszont en nem ilyen ember vagyok. Nagyon nagyon szep lany igy vonzonak talalom de szerelmesen csak jobb lenne elvesziteni nem? Vagy ferfikent nem kene kihagynom egy ilyen lehetoseget?

22/F

2015. aug. 16. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Én biztos megpróbálnám, még szerintem élvezné is a lány az irányítást :D Nem azért nem kellene kihagynod, mert férfi vagy, ez hülyeség. Azért nem kellene kihagynod, mert ha később lesz egy komoly barátnőd, legalább már nagyobb örömet fogsz tudni neki okozni szexuálisan, és tudni fogod, hogy kell hozzáérni, gyakorlottabb leszel, mintha szűz lennél :) Sok sikert!
2015. aug. 16. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha ő is akarja miért is hagynád ki?
2015. aug. 16. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne legyél már pancser. Később bánni fogod ha kihagyod és az önbizalmad rovására megy. Dugd meg minden irányból.
2015. aug. 16. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Bőven lesz még lehetőséged szerelmesen szexelni később. Ha vágysz rá, és mindkettőtök részéről teljesen világos, hogy egy dugásnál megáll a dolog, akkor nyugodtan belemehetsz, megbánni nem fogod.
2015. aug. 16. 14:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Előző válasz + 1

30 éves szűzként sokkal nehezebb dolgod lesz, nem hogy szerelemből, de egyáltalán akárhogyan (ingyen) szexelni. Kár lenne húzni az időt ilyen kifogások miatt.

2015. aug. 16. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!