Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is kell néha figyelmezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is kell néha figyelmeztetnetek a párotokat/férjeteket, hogy "ne felejtsenek el"?

Figyelt kérdés

Nálunk tegnap volt egy ilyen "figyelmeztető" beszélgetés. Történt ugyanis, hogy már régóta várt egy alkalmazást (játékot), ami pont szülinapján jelent meg és elkezdett vele játszani. Nem, nem tiltottam, mert játszhat, de megbeszéltük, hogy korlátok között. Most átlépte a korlátot, mert egy folytában a játékot nyomogatta. Elmentünk sátrazni 2 napra, első napon nyomogatta ott is, de mivel mégis csak az erdőben voltunk, nem tudott annyit játszani. Visszajöttünk, szinte az egész napot játékkal töltötte.

Tőlem szülinapjára ajándékba azt kapta, hogy elmegyünk egy elegáns thai étterembe és mozijegyet, tegnap beváltotta. Amíg kihozták a kaját, játszott és a fogyasztás első 5 percében nyomogatta a telefont. Majd elrakta, mielőtt szólhattam volna. Nem mondom, hogy jól esett ez az egész szitu. Utána mentünk a belvárosba és ahol megálltunk hosszabb időre (nem jelzőlámpánál), ott mindig játszott egy picit. Egyszer egyik boltban rám förmedt, hogy "ice tea-t", amikor kérdeztem, milyen innivalót szeretne. Mit ha korábban 5x elmondta volna, vagy 5x megkérdeztem volna. Ekkor éreztem, hogy nem sok tartja és elsírom magam.

Hazafelé az egész metró utat játszotta, és akármit mondtam kb. meg sem hallotta. Ezután könnybe lábadtak a szemeim, hogy azért ezt mégsem érdemlem meg.

Itthon aztán elmondtam neki, hogy tudom, hogy várta a játékot, de most marha rossz irányba megyünk és a kapcsolat, mert ő nincs benne jelenleg, csak én. Ami nem nevezhető kapcsolatnak. Azt is elmondtam neki, hogy játszhat, nem ez a probléma (le akarta törölni a játékot), csak ossza meg az időt felelősen. Mindenre/mindenkire jusson megfelelő idő. Mert pár napja kérdeztem tőle számtech dolgokat, hogy angolul micsoda, akkor is alig tudtam rávenni, hogy figyeljen.

Sőt azt is ecseteltem neki, azzal, hogy a boltban rám förmedt ok nélkül, igencsak megbántott, majdnem olyan volt, mintha fizikailag belém rúgott volna.

Elismerte, hogy nem kellett volna rám förmednie, és bocsánatot kért, azt is elismerte, hogy ott a helyszínen meg kellett volna ezt tennie, de nem tette és sajnálja.

Beismerte, hogy tényleg az utóbbi napokban nem szánt rám, ránk időt és hogy hanyagolt, távolságot tartott. Mindezekért bocsánatot kért. Mondtam neki, hogy nagyon közel áll, ahhoz, hogy elveszítsen, tudja-e? Azt mondta, érzi, hogy elveszíthet, amit nem szeretne, ezért változtat a dolgokon és ezerszer bocsánatot kért. Meglátjuk, változtat-e. Megkért, hogy ha legközelebb is ilyen hülye, akkor is figyelmeztessem, mert teljes mértékben igazam van.

Szóval meglátjuk, mert minden ilyen beszélgetésnek van rá hatása.

Tudom, hogy szeret, mert a maga módján kimutatja.

Ezután a példa után, volt már nektek olyan, hogy "figyelmeztető" beszélgetésre hívtátok a párotokat, férjeteket? Rendszeresen kell őket figyelmeztetni vagy elegendő egyszer? Minden pasi hajlamos erre, hogy "elfelejt" és figyelmeztetni kell?

2015. aug. 16. 08:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudod mit kérdezett Lavrov, orosz külügyminiszter telefonon az angol külügyminisztertől? Én tőled kérdezem ugyanazt.
2015. aug. 16. 08:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Te felhívtad a figyelmét a problémára, ő pedig teljesen megfelelően reagált. Most még mit vársz?

Igen, a kapcsolatok így működnek - ha baj van megbeszélik, megoldják. Komolyan nem értem, hogy ezek után még mi kell neked.

2015. aug. 16. 09:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Csak leírtam a mi példánkat. Arra vagyok, lettem volna kíváncsi, hogy másoknál is így működik a dolog, vagy sem. Mert korábban pl. nem tudtam volna így megbeszélni a problémát. Mert vagy ideges lett a másik fél vagy tagadta és azt mondta, nincs is probléma.

Szóval, csak azt szerettem volna tudni, hogy másnál hogyan működik. Kinek milyen tapasztalata van....

2015. aug. 16. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én férjem is hajlamos belefeledkezni ha valami új játéka van. Ha már zavaró, akkor szólok neki, soha nem szokott belőle probléma lenni.
2015. aug. 16. 11:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!