Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor vege a kapcsolatomnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor vege a kapcsolatomnak?

Figyelt kérdés

Elnezest ha hosszu lesz es az ekezetek miatt is, de telefonrol irok es nem mindig dob ekezetet a szavakra. Szoval az a helyzet, hogy egy honappal ezelott a parommal kulon mentunk, mert en egy masik telepulesen kaptam protekcios munkat, es helyre akartam vegre rangatni az eletemet. Ket het kulonlet utan eljottem a cuccaimert, de itt is maradtam, mert bevallotta, hogy szeret es velem akar lenni...egy hetig okes is volt Minden, de azota megint csak a baj van, es kezdem azt hinni, hogy van egy masik is neki mellettem. Gyakran jar el kulonfele urugyekkel, kozben elvarja hogy en fozzek, mossak, takaritsak, keressek munkat, majd munka mellett ugyanigy a feneke ala rakjak mindent. Gyakran parfumozi magat, elkezdett nagyon igenyes lenni, pedig korabban nem toltott orakat a frizurajaval. Most is elment, meg sem kerdezett, szeretnek-e en is inni egy sort, mondvan egesz nap hisztiztem. Pedig csak szova tettem h en itthon gurcolok, jol esne kimozdulni vele...Hajnali 3ra igerte magat. Korabban soha nem maradt olyan kesoig. Nem tudom mit tegyek, mert szeretem, de ez gusztustalan h engem itt hagy egyedul o meg a "haverjaval" elvan...mar ha a haverjaval van. Mit tennetek a helyemben?

22l 20F

2015. aug. 16. 00:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Lépj tovább, ez egyértelmű.
2015. aug. 16. 00:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tényleg szeretem, és jó lenne ha lenne erre megoldás
2015. aug. 16. 00:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Legközelebb titokban kövesd, hogy mégis kivel találkozik, vagy állítsd rá ugyanígy egy barátnődet, akit nem ismer.
2015. aug. 16. 00:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy követni fogom, és h esetleg egy barátnőm"bepróbálkozhatna" nála...de inkább követem. Van egy ismerősöm aki már korábban felajánlotta ezt nekem.
2015. aug. 16. 00:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább lépj tovább, a nyomozgatás nem a megfelelő módja ennek. A leirtak alapján nem szeret téged, mert ha szeretne nem csinálna ilyet veled. Te életed, de én szerintem jobb lenne neked is a továbblépés, mint hogy naphosszat rágódj vagy éjszaka a nyomában légy, arról nem is beszélve, hogy éjszaka egyedül egy nőnek veszélyes is lehet.
2015. aug. 16. 00:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit vársz ettől a nyomozástól? Ha kiderül, hogy van valakije, akkor mi van? Ha meg tényleg a barátaival van, akkor sem lesz jobb a helyzeted, akkor is te fogsz főzni, mosni, takarítani, amíg ő szórakozni jár.

Próbáld meg visszaszerezni a protekciós munkádat, és tényleg rángasd végre helyre az életed!

2015. aug. 16. 00:57
 7/7 anonim válasza:
Az előttem szólónak teljesen igaza van! A saját életeddel foglalkozz, azt hozd helyre. Tojik a fejedre. Mindegy, hogy másik csajszi vagy barátok, a lényeg, hogy nem Te vagy a társasága, nem veled foglalkozik. A szerelem idővel elmúlik és csak a szeretet marad, vagy a megszokás, de az már nem olyan jó.
2015. aug. 30. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!