Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Szerintetek gáz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Szerintetek gáz, ha egy pasi csak minden másnap fürdik?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 13:08
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Oké, igazad van.
2010. márc. 22. 16:51
 42/46 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy rám hagytad :D :D :D
2010. márc. 22. 22:49
 43/46 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz, sőt most lefújolhattok,de a a börnek aza jó (hogy ha nem izzadt)ha 2-3-4 naponta fürdessz mert aza sok szar amivel mossátok magatokat,a tusfürdők szétcseszik a bőrötöket,lemarja a bőrödről az alap, minimum szükséges zsírréteget és igy sokkal könnyebben leszel kiütéses meg fertőzés meg mittom én még .meg hamarabb is kezdessze el így izzadni.Hogy ha már mindennap akartok fürdeni akkor legalább ne használjatok minden nap tusfürdőt mert a víz tökéletesen lehozza a koszt, tusfürdő csak akkor kell ha súrolni kell a koszt magadról vagy mittom én me kormos vagy meg ilyenek. az más ha valaki minden nap vagy gyakran sportol, leizzad és ugy fürdik minden nap.ezeket nem magamtól szültem mert h apám bőrgyógyász és ö mondta h egy db cigány betege sincs mivel az utcán rohangáló (nem akarok senkit megbántani) cigány gyerek nem költ tusfördőre meg hetente 2 szer fürdik.és soha nem is lesz kiütéses
2010. márc. 23. 15:34
 44/46 anonim ***** válasza:

szerintem csak nemérdekli őket.

amugy, én azzal az oldallal értek egyet, aki a fürdés mellett van. értem én hogy valaki nem bűzölög, de sokkal frissebb alapból az ember egy-egy fürdés után. az hogy kihagy valaki 1 napot, és másnap fürdik le, szerintem kutyát nemérdekli, de azért ha valaki csak minden másnap fürdik, ha már csak a nemiszervek tisztántartására gondolunk, hát mondjuk úgy, hogy nem túl fincsi..

Namindegy, szerintem hozzátartozik az alapvető higiéniához.

2010. ápr. 4. 18:08
 45/46 anonim ***** válasza:
55%

A bőrgyógyász gyerekének üzenem: Aki egy orvos gyereke, tud írni!!!

A másik: a cigány (és a szegény sorban élő) gyerek azért nem jár bőrgyógyászhoz, mert annyi koszt bezabál/összeszed/stb., hogy már mindene vasból van. Igen, a bőrnek van egy alapvető bacitelepe, ami meg kell, hogy legyen, de ezt a napi fürdés nem öli ki. Akinek meg olyan érzékeny a bőre, hogy kiütéses lesz a fürdéstől, az vegyen olyan tusfürdőt, amitől nem lesz baja. Én is azt vallom, hogy évente egy kiló koszt meg kell enni, hogy a természetes immunrendszer fennmaradjon, ezért pl. nem rinyálok, ha egy kis sár kerül a kezemre, és nem mosok kezet minden alkalommal, ha a kutyámat megsimogatom, mint a legtöbb ember, de ne a cigánygyereket hozd fel példának, akiről csak akkor derül ki, hogy valami betegsége van, ha már valakit megfertőzött! (Most ezt nem negatívumként mondom, vagy rasszizmusból, hanem úgy, mint amikor valaki azt mondja "milyen kis vasgyúró ez a gyerek!" Még mielőtt leszólnátok, hogy milyen paraszt vagyok..)

2010. ápr. 5. 21:01
 46/46 anonim ***** válasza:

03-23 15:34

Ott a pont!

2010. máj. 27. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!