Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összetörtem. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetörtem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek lassan másfél éve. Eddig semmilyen problémám nem volt, de hozzám is elért a válság. Szeretem a páromat, de sokszor azt érzem ő nem engem... Már arra is gondoltam, hogy megcsal engem... Furcsán viselkedik mostanában, egyre fáradtabb. Ha nem keresem ő csak ritkán keres engem... Ugyanakkor van egy fiú, aki a csillagokat is lehozná nekem, de vannak kikötései... Neki van egy menyasszonya és egy kislánya. A menyasszonyát már nem szereti és keresi a társaságomat... Azt mondta nála a szex a döntő a dologban...de nekem pedig nem...(úgy döntő dolog a szex, hogy ha élvezi velem elhagyja a menyasszonyát és engem választ). Régen volt köztünk kialakulóban valami, de nem lett folytatása... Most 5 év eltelte után ismét megjelent az életemben... Nem tudom mit tegyek. Szeretem a páromat nem akarom megcsalni, de fáj ahogy viselkedik velem és megbeszélni nem akarja.. Viszont ez a másik srác szinte már tökéletes... Mit tegyek?? Erőltessem a páromnál a beszélgetést vagy induljak el egy másik úton??

L/21

2015. aug. 14. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehetőleg ne csald meg a párod, ha semmiképp se tudjátok megoldani lépj ki a kapcsolatodból és vágj bele majd egy másikba, de ne olyanba akinek menyasszony van, vagy ha mindenképp vele akarsz, akkor lépjen ki ő is, és kész.
2015. aug. 14. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát,ha nagyon erőltetni kell, és a párod nem kíváncsi rád, akkor szerintem nyugodtan menj bele a másikba, hiszen nincs veszteni valód.
2015. aug. 14. 23:43
 3/7 anonim ***** válasza:
*erőltetni a beszélgetést, arra gondoltam az elején a komimnak
2015. aug. 14. 23:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak a meleg...
2015. aug. 14. 23:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, még szinte gyerek vagy, ezért könnyen elhiszel minden hülyeséget, ha elborítja a rózsaszín köd az agyad. De hidd el, egy pillanatot nem érdemel az életedből egy olyan ember, akinek van eljegyzett egy nőt, akivel közös gyerek is van és ezek után úgy dönt, hogy letesztel téged az ágyban, és majd az eredménytől függően választ majd közted és a menyasszony között.

Úgy meg fogod bánni ezt a p öcsfejet, mint a kutya, aki kilencet kölykedzett.

Másfelől ha a pároddal már leültetek, megbeszéltétek a problémát és nem sikerül változtatni, nem működik a dolog, vele sem kell erőltetni.

Keress egy normális fazont!

2015. aug. 14. 23:52
 6/7 A kérdező kommentje:
valahogy ilyen válaszokra számítottam. de elég sokat segitettetek. nagyon szépen köszönöm. :)
2015. aug. 15. 00:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

az mekkora duma :D értsd : egyszer-kétszer megfektet ,majd nyugodtan mondhatja ,hogy áá ,nem volt jó bocsi.

ekkora baromságot még sosem hallottam .BE NE VEDD !!! (se a dumát se mást)

2015. aug. 15. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!