Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Az alábbi két tulajdonság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Az alábbi két tulajdonságcsoportból melyiket szeretitek jobban egy férfiban?

Figyelt kérdés

A: izmos, magas, alfahím, határozott, magabiztos

B: kedves, romantikus, kissé introvertált, udvarias

Persze, lehet, hogy mindkettő megvan egy emberben, de most mégis arra kérlek, hogy válasszatok a kettő közül, és indokoljatok is! Aki pedig csak annyit tudna írni, hogy "mindkettő egyben", az inkább ne írjon, mert én arra vagyok kíváncsi, hogy a kettő közül melyiket szeretik jobban a nők.

2015. aug. 14. 15:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Izmos és alfahím ne legyen, a többi legyen meg benne, szeretem a változatosságot :)
2015. aug. 14. 19:06
 12/13 anonim ***** válasza:

ha csak a kettő közül lehet választani, akkor inkább A, de nem ragaszkodom az izmossághoz és az alfahímséghez sem, viszont igenis legyen határozott és magabiztos. ne nekem kelljen mindent eldönteni, hanem tudjunk érvekkel hatni egymásra, tartsuk egyenlő félnek egymást.

ahogyan azt már előttem is írták, igazából ez két véglet, talán a legideálisabb pasi az AB típusú lenne :)

2015. aug. 15. 22:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Barátom inkább a B típushoz tartozik, de azért van benne határozottság is, meg egy csomó olyan tulajdonság, ami itt nincs felsorolva, mégis inkább a férfias vonások közé sorolnám. Ja és még magas is.

Az izmos alfahímekhez soha nem vonzódtam.

2015. aug. 17. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!